VIP

HITNO SE OGLASILA MIMINA PORODICA: Otkrili šta misle o njenom raskidu sa Grujom – O Rajačiću imaju samo ove reči…

O Rajačiću imaju samo ove reči…

Bili su jasni!

Takmičarka “Elite 8” Milana Šarac Mimas je raskinula svoju vezu sa Nikolom Grujućem Grujom i odmah uplovila u odnos sa Urošem Rajačićem.

Ovo niko nije očekivao od nje, a Mimas je otkrila da se zaljubila u Rajačića i da je to definitvino kraj njenog odnosa sa Grujom.

Ovim povodom oglasila se njena porodica putem Instagram profila i otrkili su šta misle o raskidu sa Grujom, ali i o Rajačiću, njenom novom izabraniku:

– Ukoliko je odlučila da ne želi da nastavi svoju vezu sa Grujom, to je njen izbor i nemamo šta da dodamo. Vezu sa Urošem Rajačićem ne podržavamo iz reazloga što smatramo da on nije prava osoba za nju, i prerano se odlučila na taj korak. Ne želimo davati nikakve izjave, ni intervjue, niti se dalje oglašavati na ovo temu – napisali su Mimini najbliži na njenom profliu.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Mimas je u “Elitu 8” ušla zajedno sa dugogodišnjim dečkom Nikolom Grujićem Grujom, sa kojim je inače otpočela vezu u jednoj od sezona “Zadruge” dok je Gruja još bio u braku.

Sve je počelo kada su Uroš Rajačić i Milana Šarac Mimas sedeli ispred paba “Prijatelji” te su tom prilikom razgovarali, a kako više nisu mogli da suzbiju emocije, krenuli su da se ljube. Nakon toga usledilo je blamantno suočavanje Uroša i Gruje zbog izdaje.

Mnogi smatraju da je situacija kada su se Mimas i Uroš poljubili na Grujine oči, zapravo njegova karma, budući da je svoju suprugu i majku svoje dece pre tri godine prevario javno upravo sa Mimom.

Gruja je odlučio da se suoči sa Urošem, te ga je napao nazvavši ga čovekom bez kodeksa, dok se Uroš branio svaljujući svu krivicu na Mimu, iako se na snimku ispred Paba jasno vidi da je on taj koji je prvi poljubio nju.

Povezano

Back to top button