VIP

NIŠTA OD VEZA SA ANELI AHMIĆ: Mateja neće da je prizna kao devojku – Šamar realnosti… (VIDEO)

Šamar realnosti…

Nije siguran kuda će njihovo druženje odvesti!

Aneli Ahmić i Mateja Matijević su se ljubili na žurki koju je organizovao Veliki šef. Od momenta kada su se probudili, njih dvoje se ne razdvajaju.

Iako su mnogi mislili da su njih dvoje sada u vezi, Mateja je sada iznenadio priznanjem.

Matijević ne želi još uvek da ozvaniči vezu sa Aneli. Njih dvoje su u emisiji “Amnezija” govorili o svom odnosu.

– Krenuli smo druženje, prijamo jedno drugom. Mi smo ušli u nešto. Ne znam da li smem da ozvaničim, ima učesnika koji će da riknu, nekoga će da opali srce – govorio je Mateja.

– Prošle sezone su svi govorili da sam folirant i da ne volim Janjuša, a sad da ga volim i da ga čekam. Šta je sad problem? Mene to više ne interesuje. Ja sam govorila kad me je interesovalo, do pre dva dana. Nisam mogla da povučem crtu. Mateja i ja smo se posvađali, videla sam da mi fali, da gledam gde je i razmišljala sam da li ćemo opet da pričamo. Pomirili smo se i ta osoba mi više nije pala na pamet. Nešto me je preseklo, govorim iskreno – dodala je Aneli.

– Meni Aneli prija, poznajemo se sedam dana i nastavićemo da provodimo vreme zajedno. Mislite da je meni prijatno da mi neko govori da sam inat? Uhvatio sam se i nemam problem sa tim preterani, pa i da se desi, okej… Prijalo mi je i bilo mi je lepo – rekao je Matijević.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Povezano

Back to top button