VIP

ANĐELA ĐURIČIĆ SVE VIDELA: Mateja Matijević totalno odlepio za Aneli Ahmić…

Mateja Matijević totalno odlepio za Aneli Ahmić…

Da li je baš od Mateje morala ovo da traži?

U “Eliti 8” je održana još jedna žurka, a učesnici su se poprlično opustili, iako je rijaliti počeo pre nepune dve nedelje.

Aneli Ahmić i Mateja Matijević su se konačno prepustili strastima u kazinu i poljubili se pred svim cimerima, nakon čega su nastavili da uživaju na žurki. U jednom trenutku došlo je do neprijatne scene, kad im je prišla Anđela Đuričić, inače Matejina bivša devojka, a sada Anelina drugarica.

Anđela je sa namerom prišla Mateji i zamolila ga za jednu uslugu, odnosno, da traži od barmena piće koje je naručila, što je on i uradio. Njihova konverzacija nije potrajala, a nakon ovoga Anđela je ubrzo otišla sa žurke u sobu kako bi se spremila za spavanje, dok je Matijević nastavio da obleće oko svoje nove partnerke.

Podsetimo, pre nego što je Mateja na žurci načinio prvi korak i smuvao Aneli, on je razgovarao sa Drvetom mudrosti i otkrio svoje simpatije koje je počeo da gaji prema Ahmićevoj:

– Drvo, došao sam da ti priznam da se možda nisam nikad osećao ovako čarobno u ovom prostoru, ovo je neka čudna energija i privlačnost. Znaš kad se fiksiraš pogledom, video sam neko ludilo i dopalo mi se – rekao je Mateja.

– Ovo što je Mateja rekao, sve je istina. Kako sve više vremena prolazi, sve više se vezujem za Mateju i prija mi. Ne razmišljam više o nekim stvarima o kojima sam razmišljala ranije – rekla je Aneli.

– Nije bila poenta da Aneli dođe neki drugi dan dan da priča s tobom, nego da priča sad. Došli smo ovde zbog deset piva i deset vina – ubacio se Mateja.

– Želimo da pijemo, ako možeš da nas poguraš – dodao je Matijević.

– Večeras ću vam izaći u susret, nagradiću vašu iskrenost – reklo je Drvo mudrosti i nagradilo ih.

Povezano

Back to top button