VIP

MARIJA KULIĆ POTVRDILA NJENU DRMATIČNU SUDBINU: O Miljaninoj nerođenoj bebi odlučivaće državni organi… (VIDEO)

O Miljaninoj nerođenoj bebi odlučivaće državni organi…

Kontroverza oko ploda ljubavi Kulićeve i Čolića ne jenjava ni nakon skoro nedelju dana!

Saga o bebi Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole se nastavlja. Nakon odrađenih testova i potvrde da je u drugom stanju, Kulićevu je ovqa spoznaja zatekla, te je tražila razgovor sa ocem svog deteta, kao i sa majkom Marijom Kulić.

U trenutku kada je Miljana pokušavala da se obrati svojoj majci, Mariji Kulić, reakcija nije bila onakva kakvu je očekivala:

– Mama, javi se molim te – kukala je Miljana.

– Je l’ znaš kako se zoveš? Znaš li gde si bila celo leto, šta su ti prepisali, šta si pila? Raduješ se trudnoći sa psihijatrijskim lekovima. Zbog tebe da se rađa bolesno dete – rekla je Marija.

Malo je reći da Miljanina majka nije oduševljena zbog njenog blagoslovenog stanja. Ona je kačila brojna dopisivanja sa svojim pratiocima, po čemu bi se moglo zaključiti da ne podržava da Miljana rodi dete.

– Kako meni da se neko sveti, neću ja da rađam, niti da ga čuvam. Ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze. Očuvala sam tri ćerke i unuka, a druge koje rađaju neka čuvaju. Ja više nisam u mogućnosti zdravstveno. Tri operacije, 30 zračenja i tri hemioterapije i to bi bilo to od mene. Nemam nikakve veze ni sa trudnoćom, ni sa detetom – istakla je Kulićka.

Nakon ovoga, Marija je potvrdila da će se Miljaninim i Zolinim detetom baviti državni organi.

– Da, pošto će na kraju biti, mamice, bila si u pravu, bebicu će se već sada odrediti državni organi ko će čuvati kada Miljana ne bude mogla. Za Željka se plašila i nije mogla, verovatno će se plašiti i sada – napisala je Marija na svom Instagram storiju.

Instagram,
Instagram,

Prilog pogledajte ispod:

Povezano

Back to top button