VIP

MATORA PRODALA VENČANE BURME: Anita se odmah hitno oglasila – Sledi ponovna udaja…

Sledi ponovna udaja…

Bivša učesnica “Elite 7”, Jovana Tomić Matora u “Zadruzi 6” upoznala je Anitu Stanojlović sa kojom se venčala na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Tokom “Elite” došlo je do nesuglasica i razvoda braka, a kako se prenosi u domaćim medijima Matora je prodala venčane burme.

Naime, ona je govorila u više navrata da će iste prodati i pare potrošiti sa Markom Đedovićem u kafani. Pink.rs saznaje da je ona burme prodala Nebojši Bojoviću, te je rešila da te pare potroši zaista u kafani.

Anita Stanojlović se ovim povodom ogasila za Pink.rs i rekla:

– Želim lep provod, svakako pije na račun mog kuma, to je čast od njega… On će svakako za moje nove burme odrešiti više kesu – rekla je ona.

Podsetimo, Anita Stanojlović, pobednica sedme sezone rijalitija Elita, ostavila je neizbrisiv trag u sedmoj sezoni Elite.

Njena priča je svedočanstvo o ženi koja se suočila sa nizom teških izazova i uprkos svim preprekama, izašla kao pobednik.

Kroz njen emotivni tobogan pratili smo ne samo uzbudljivu rijaliti igru, već i njenu borbu sa ličnim demonima, uključujući razvod, napade javnosti, nove ljubavi, ali iiza svega toga je stajala beskrajna posvećenost svom sinu Alekseju.

Povezano

Back to top button