VIP

OD NJE ZATRAŽIO SAMO JEDNU STVAR: Terza će na ovaj surovi način saznati da ga je trudna Milica ostavila… (VIDEO)

Terza će na ovaj surovi način saznati da ga je trudna Milica ostavila…

Ovo mu je bitno!

Borislav Terzić Terza i dalje ne zna da ga je trudna verenica, Milica Veličković, ostavila javno, i to još pre nekoliko dana kada je videla snimak na kojem njen partner flertuje sa atraktivnom učesnicom “Elite 8” Sofijom Janićijević.

Nakon što je danima čitava javnost brujala o tome što je Terza već u prvoj nedelji rijalitija “bacio oko” na drugu devojku, dok ga kod kuće čeka devojka koja je pritom u drugom stanju, Milica je gostovala u emisijima na Pinku i Red televiziji i tom prilikom otkrila da mu je ovakvo ponašanje izuzetno zamerila, te da ga ostavlja jer nije ispoštovao dogovor koji su imali, a u kojem je između ostalog, od njega tražila da čak ni ne sedi zajedno sa drugim učesnicama.

Čini se da je Milica ostala pri ovoj odluci, a Terza i dalje ništa ne zna, pa je tako sada nonšalantno u pauzama flerta sa Sofijom tražio da mu pošalje stvari za rođendan koji bi trebalo da proslavi 1. novembra.

– Comara, molim te mi u plastičnoj kutiji donesi stvari za rođendan – kazao je Terza.

Da li će mu Milica ipak poslati stvari i čestitku u kojoj će mu možda i saopštiti da ga je ostavila ili će mu to pokazati time što u Belu kuću neće ništa poslati za njegov rođendan, pa će mu stvari biti jasne, ostaje da vidimo.

Pogledajte prilog:

Povezano

Back to top button