VIP

TRAŽI OD NJEGA NOVAC: Marija isporučila Ivanu cenovnik za izdržavanje deteta – Objavljen spisak za naplatu…

Objavljen spisak za naplatu…

Rat između Marka i Marije se ne smiruje!

Miljana Kulić je u rijalitiju saznala da je trudna i da čeka dete sa Lazarom Čolićem Zolom. Ona želi da rodi dete, dok se njena majka, Marija Kulić, protivi ovoj njenoj odluci.

Bivši učesnik “Zadruge”, Marko Đedović, i voditeljka, Dušica Jakovljević, gostovali su u emisiji “RedAkcija” i tom prilikom je jedna od tema bila Miljanina trudnoća i njen sin Željko.

Marko tvrdi da poseduje spisak koji je Marija Kulić dostavila Ivanu Marinkoviću u vidu cenovinka, tj. dostavila je spisak stavki i njihove cene koje su potrebne za Željka Kulića, njegovog sina, a njenog unuka

Na spisku koji je dostavio Đedović je navedeno da navodno potražuje 114 200 dinara od Marinkovića.

Instagram,
Instagram,
Instagram,
Instagram,

Ivan, Marija i Miljana su rešili da ostave sve sukobe i ružne reči iza sebe i da potrebe malog Željka stave na prvo mesto.

Marija se još uvek nije oglasila kako bi potvrdila ili demantovala ove Đedovićeve tvrdnje.

Podsećamo, Marija se iznervirala kada je saznala da je Miljana ponovo u drugom stanju.

– U šoku sam. Ona nije normalna – rekla je Marija za Telegraf.

Marija je izjavila i da je Miljani sud izrekao meru lečenja i da je u obavezi da se javlja psihijatru jednom mesečno.

– Sud je dodelio meru lečenja na slobodi i ona mora da se javlja psihijatru jednom mesečno čak i kada je u rijalitiju. I Zola pije lekove na***mančina. Kada nema pare za d**gu pije lekove – tvrdi ona.

Vidno besna ističe da je Miljana do sada tri puta išla na čišćenje, a da je Zola to namerno uradio samo kako bi ušao u rijaliti:

– Miljana je tri puta do sada išla na čiščenje i on to najbolje zna, ali baš ga briga. Njenu je učešće u rijalitiju važnije od Miljaninog života. Ovo mu je ulaz u rijaiti on je to namerno uradio – govorila je Marija.

– Znam tačno kada joj je napravio dete, letos kada su bili u hotelu u Beogradu. Ja sam je nedavno vodila da stavi spiralu i doktorka joj je rekla da dođe, ali Miljana je odbila i obećala mi je da neće više ostati trudna. I eto ti. Ona ima trombove, ne bi smela da ide na kiretažu, ali će morati – odlučna je majka zadrugrke.

Podsetimo, Miljana Kulić je stupila u kontakt i sa Zolom nakon što se čula sa Marijom. On je podržao da rodi dete i rekao je da će biti uz nju.

Povezano

Back to top button