VIP

ANA RADULOVIĆ PO PRVI PUT O SVOM RAZVODU: “Da sam umrla rekli bi sve najbolje o meni…” (VIDEO)

“Da sam umrla rekli bi sve najbolje o meni…”

Došla je da proslavi rođendan svoje koleginice, ali se i osvrnula na svoj razvod i zašto nije želela da čita komentare.

Ana Radulović, voditeljka rijalitija „Elita“, je privukla pažnju pojavivši se na rođendanskoj proslavi koleginice Jovane Jeremić. Pored toga što je prisustvovala ovom svečanom događaju, Ana je otvoreno progovorila o jednom od najosetljivijih trenutaka svog života, razvodu od pevača Mirčeta Radulovića, sa kojim ima sina.

Uz iskrene reči o svom emotivnom putu i izazovima kroz koje je prolazila, Ana je pokazala koliko su lične i profesionalne sfere njenog života isprepletene.

– Dobro sam, ali uvek može bolje. Trudim se da se kod mene ne menja puno toga, bar kada je fizički izgled u pitanju. Imam osmeh na licu, jer sam došla da proslavim rođendan sa Jovanom. Ja sam dala saopštenje što se razvoda tiče, ali i Mirče i ja smo rekli da nećemo da komentarišemo zbog našeg sina. – rekla je Ana, a na pitanje da li je u pitanju prevara, odgovorila je sledeće:

– Nisam čitala komentare, preneli su mi da su loši komentari, a nisam očekivala ni da budu dobri komentari, jer nije ni dobar povod za komentare. Da sam umrla rekli bi sve najbolje o meni, a da nemam zube onda bi me žalili – rekla je Ana, pa otkrila šta radi nakon razvoda:

– Renoviram stan, sad se nerviram oko toga, ne stižem da razmišljam ni o čemu osim o tome i poslu. Posle razvoda menjam zidive, parket, pločice i nameštaj. Dete je koliko moje, toliko i njegovo. Među nama nema zle krvi, kada normalni ljudi razgovaraju, u sjajnim smo odnosima. Oduvek sam sama sebi bila superheroj, nastavila sam normalno da živim, život se ovde ne završava i svako treba da nastavi sa svojim životom – dodala je Ana.

Podsetimo, nakon što je objavila da se razvodi, Ana se oglasila sledećim rečima:

– S obzirom da sm oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi – glasilo je saopštenje Ane Radulović za Pink.rs

Detaljnije u nastavku:

Povezano

Back to top button