VIP

“NA KOGA SE DEREŠ MAJMUNE JEDAN”: Isplivao snimak Dalile Dragojević nakon otkaza na Red televiziji… (VIDEO)

Isplivao snimak Dalile Dragojević nakon otkaza na Red televiziji…

Odlučila da prekine tek započetu voditeljsku karijeru!

Dalila Dragojević se potpuno povukla iz javnosti i domaćih medija, a mnogi bi rekli da je to zbog toga što uživa u ljubavi sa dečkom iz Crne Gore, Markom, koji inače živi u Americi.

Dalila redovno putuje “preko bare” kako bi bila uz svog dragog, a zbog ove veze i čestih putovanja na drugi kontinent je u junu ove godine odlučila da da otkaz na mestu voditeljke Red televizije.

Kako je istakla, njoj je dozvoljeno da u Americi boravi čak šest meseci u kontinuitetu, te je naglasila da je niko toliko neće menjati, pa je otkaz bio jedina solucija u tom trenutku.

Ipak, Dalila ne odustaje od lajvova i igranja mečeva na TikToku, gde je nekada zarađivala ozbiljan novac. Poznato je da se Dragojevićeva druži sa popularnim tiktokerom i influenserom Stefanom Pavlovićem, poznatijim kao Cale. Njih dvoje redovno snimaju lajvove i igraju mečeve u kojima skupljaju “giftove”, a isečak iz jednog ovih dana kruži društvenim mrežama jer je došlo do svojevrsnog sukoba među njima.

– Šta te briga kako se ja zahvaljujem?! – zaurlao je Cale na nju usred lajva.

– Šta se dereš? Šta se dereš majmune jedan onaj majmunski?! – povikala je šokirano Dalila.

– Šta se ti bečiš? – dodao je Cale.

– Kome se ti dereš? Jaoo, kako imaš sreće što nisam tamo, da dođem da ti izgazim tu periku i da je bacim, da je nikad više ne staviš – rekla je ona.

Njih dvoje su nastavili svađu, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku KLIKOM NA OVAJ LINK!

Povezano

Back to top button