VIP

NOVA DRAMA: Pptužila ga da joj duguje novac – On odmah progovorio o njihovoj intimi… (VIDEO)

On odmah progovorio o njihovoj intimi…

Bivša žena Ivana Marinkovića ne prestaje da iznenađuje javnost!

Nastao je pravi haos tokom emisije “Gledanje snimka” kada je Jelena Ilić u jednom momentu rekla kako je posle “Elite 7” pozajmila novac Danijelu Dujkoviću Munjezu, a koje joj nikad nije vratio.

Ovo je razljutilo Munjeza koji je nastavio u drugom pravcu, pa izazvao sumnje da su napolju imali nešto više od prijateljstva.

– Znam kada pitam Munjeza da li je bio intiman sa nekim ženama da se uvek nasmeši, kada je to istina. Kad sam ga za Jelenu pitao, uradio je to. Bio je četiri dana kod nje napolju, ali sigurno je imao pare kod sebe, jer znam koliko para troši – istakao je Terza.

– Nikada ne bih rekla da sam nekom dala pare, ali morala sam jer Munjez ovde lupeta stvari. Bolje da ne pričam kako se napolju ponaša – istakla je Jelena.

– Sram te bilo, nemoj da se blamiraš. Jelena, lupetaš – kazao je Munjez.

– Šta ako ja sad kažem da se Munjez da je imao se*s sa tobom, Jelena? – upitao je Terza.

– To su budalaštine. Bili smo dobri napolju, izašli par puta, a onda smo ovde došli i krenuo je odjednom da me vređa. On je smrad. Munjez, nemaš dinara u džepu. Nosiš sad Matejine stvari. Želiš da budeš to što nisi, to je očigledno. Dala sam ti pare, dinara jednog nisi imao, to je činjenica – kazala je Jelena.

– Ja neću reći da li smo imali se*a – kazao je Munja.

Više detalja možete pogledati u videu:

Povezano

Back to top button