VIP

STANISLAV KROFAK POVREĐEN: Najnovijom fotografijom na svom Instagramu sve zabrinuo…

Najnovijom fotografijom na svom Instagramu sve zabrinuo…

Popularni Pantera sve je zabrinuo!

Stanislav Krofak ušao je u “Elitu” kao bivši momak Mione Jovanović koja ga je prevarila sa Nenadom Aleksićem, poznatijim kao Ša.

Iako je ušao kao bivši, zahvaljujući svom ponašanju i stavu koji je imao tokom takmičenja, popularni Pantera zaradio je visoko četvrto mesto na finalnoj večeri ovog popularnog rijaliti programa.

Njegova iskrenost i neposrednost osvojile su milionski auditorijum koji je “Elitu 7” verno pratio konstantno, a Krofak je “zaradio” fanove koji ga vole i sada, nekoliko meseci nakon što je napustio Belu kuću.

Stanislavova životna priča dosta govori o njemu, a ponajviše da je vredan i posvećen:

– Ja sam došao sa 18 godina sa putnom torbom iz sela u Zagreb i spavao sam tri dana na terasi jednog kafića i tako sam počeo raditi, evo sad sa 35 imam svoju firmu i 9 kombija, kuću svoju i sve. Kada sam išao od mojih majka je plakala a stari je rekao: “Pusti ga, on neće otići. Vratiće se posle 5 dana”. Ja sam obećao sebi da se nikad neću vratiti. Zato ja kad nešto kažem to je tako, imam istetovirano dečka, torbu i prugu i citat možeš da vidiš, kako se trudim, ali nikad ne odustajem – rekao je Stanislav jednom prilikom tokom stanovanja u Šimanovcima.

Ono što se o njemu zna i od ranije jeste da je nekada bio vrsni MMA borac i da izuzetno drži do svoje fizičke spreme i izgleda, redovno trenira, a sada mu se desio pravi peh.

Naime, Krofak je fotografijom na svom Instagram storiju zabrinuo mnoge.

On je slikao svoje lice, vidno krvavo nakon udaraca, napisavši samo jednu reč:

– Puče – napisao je Krofak.

Instagram,
Instagram,

Krofak hospitalizovan

Stanislav Krofak, bivši učesnik rijalitija “Elita,” ispunio je svoje obećanje dato nakon izlaska iz šoua, ponovo je operisao nos krajem jula ove godine i popravio sve što mu nije bilo po volji. On je putem Instagrama obavestio svoje brojne pratioce da je konačno rešio problem i da je operacija prošla u najboljem mogućem redu.

Za operaciju se odlučio kod doktora kojeg mu je preporučila Maja Marinković.

Tokom gostovanja u emisiji “Narod pita” tokom leta, Maja je otkrila da ju je Krofak izblamirao jer se sve vreme cenkao oko cene intervencije, što je on kasnije i potvrdio.

– Zbog borbe mi je pucao nos, nisam mogao da dišem. Napraviću neki manji – izjavio je Krofak pre operacije.

Povezano

Back to top button