VIP

OBRAČUN IZMEĐU ASMINA I TERZE: Doživeo šok kada je saznao šta mu Alibaba sprema…

Doživeo šok kada je saznao šta mu Alibaba sprema…

Terzić je odmah dao predlog za rešavanje problema!

Nedavno je došlo do pravog haosa u Beloj kući kada su Aneli Ahmić i Borivoje Terzić Terza ušli u svađu. Tom prilikom pale su veoma teške reči i uvrede među njima.

Bori se desilo nešto što nikako nije smeo da uradi. On je tokom svađe psovao Anelinu i Asminovu ćerku Noru.

Durdžić se sada tim povodom oglasio za “Pink.rs” gde je otkrio da ovo neće proći nekažnjeno:

– Što se tiče njihovih ratova i svađa, to me ne zanima, ali u kakvom god odnosu sam ja sa Aneli i porodicom njenom, Nora ima oca koji neće dozvoliti da Noru bilo ko psuje i razvlači, i uvek ću stati u zaštitu svog deteta! To što je psovao Noru će 100% da snosi posledice. Neka teraju njihov rijaliti kako god žele i misle da treba, ali zamolio bih ih da Noru ne mešaju u njihov rijaliti – poručio je Asmin za “Pink.rs”.

Bora je saznao šta mu se sprema po izlasku iz “Elite”, pa je odmah reagovao:

– Samo da se obratim mangupu koji preti, neka brine o svom detetu, kada budem izašao uzmi broj telefona, zoveš i da se nađemo – rekao je Terza.

Posle njegovih reči za “Pink.rs” se oglasio i Asmin Durdžić:

– Šta očekivati od kl*šara koji psuje decu i vara na televiziji trudnu devojku, muškarčina koji je ostavio trudnoj devojci prazne kartice? Umesto da se izvini, on još i glumi mangupa, mangup koji ima frizuru kao žena od 76 godina – rekao je Asmin i dodao:

– Ma, smešan lik sa frizurom kao da su ga šišali pod šerpom. Nadam se da i on neće cviliti kad dobije poziv kao i brat, koji mu juče cvili ceo dan – poručio je Durdžić.

Povezano

Back to top button