VIP

SANJAO BIOLOŠKOG OCA: Ova scena će vas naježiti – “Majko nikada te neću ostaviti…” (VIDEO)

“Majko nikada te neću ostaviti…”

Nije besan na njega iako ga je ostavio!

Milan Milošević je pred emisiju “Pitanja gledalaca” imao poseban zadatak na imanju. Čitav region je plakao uz potresnu ispovest Nenada Ćubića Ćube. Zadrugar je ispričao da su ga roditelji ostavili u domu i da je završio u hraniteljskoj porodici u kojoj mu nije bilo nimalo lepo.

Kasnije je njega i brata Stefana usvojio bračni par koji nije mogao da ima dece i oni su im pružili svu ljubav ovog sveta. Sada se produkciji javio Goran Pavlović koji je siguran da je on njihov biološki otac. Goran je predao svoj uzorak na DNK analizu, a onda je to u Eliti uradio i Ćuba.

– Navikli ste na “Pitanja gledalaca”, ali ja nisam došao ovim povodom. Molim za apsolutnu tišinu. Ja sam došao jednim drugim povodom… Cela nacija se potresla zbog ispovesti Nenada Ćubića Ćube, ono što je on izneo, nikada nismo do sada čuli. Ćuba je neko ko je jako želeo da pogleda svoje roditelje u oči i da ih pita: “Zašto mi niste dali pravo na život?”. TV Pink je pronašala potencijalnog oca Nenada Ćubića Ćube – rekao je Milan.

– Malopre sam sanjao kako sam ja neki lik iz senke koji prati njegov dolazak avionom i koji ulazi u “Elitu” – rekao je Ćuba.

– Ja ću vam samo reći da je gospodin koji je potencijalni otac Nenada Ćubića Ćube podvrgnut DNK analizi, a ja ću pred celom nacijom da pitam Ćubu, da li si spreman da uradiš DNK – rekao je voditelj.

– Spreman sam. Plače mi se i drma me trema, ali je nemoguće da sam baš to sanjao… Krivo mi je što moj brat nije tu – rekao je Ćuba.

– Mislim da je ovo trenutak iz tvog sna – rekao je Milan.

Nakon što je Ćuba dao uzorak za DNK analizu, poverio se Milanu kako se oseća.

– Nenade, kakav ti je osećaj? – pitao je voditelj.

– Teško mi je… Ne znam kako će oni da reaguju. Majko, nikada te neću ostaviti, uvek ću biti uz tebe, sve ovo radim zbog sebe, ali nikada nju neću ostaviti. Da me ovaj čovek zove da se vratim, nikada se neću vratiti – rekao je Ćubić.

– Uopšte ne vidim u tvojim očima bes prema tim roditeljima koji su vas, kako ti kažeš, ostavili – rekao je Milan.

– Ko zna zašto je to uradio, nikome neću da sudim… – rekao je on.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Povezano

Back to top button