VIP

KONAČNO MALO SREĆE I ZA NJIH: Dugo su radili na svom “čedu” – Miona i Nenad Aleksić Ša objavili srećne vesti… (VIDEO)

Miona i Nenad Aleksić Ša objavili srećne vesti…

Svi su ujedinjeni u čestitkama rijaliti paru, i oni koji ih vole, i koji ih ne vole.

Mnogi su ostali zatečeni kada su na malim ekranima gledajući ružičasti kanal sedmog septembra videli da su novi učesnici “Elite 8” Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša.

Uprkos tome što su rekli da više neće biti deo rijalitija, ovaj par je od Velikog šefa dobio ponudu koja se nije mogla odbiti.

Mnogi su spekulisali da su se muzičar i pevačica na ovaj korak odlučili jer karijera mlade Jovanovićeve nije krenula putanjom kojom je ona želela nakon izlaska iz “Elite 7”. Miona nije apsolutno nigde nastupala tokom leta, a hitove koje je obećavala nakon rijaliti učešća nisu postojali.

Međutim, sada su svi koji su to tvrdili demantovani, jer je na muzičkoj platformi Jutjub osvanula pesma Nenada i Mione! Njihov duet je mnoge iznenadio, a njihov zajednički prijatelj i nekadašnji rijaliti saborac Marko Đedović podelio je numeru putem svog Instagram storija.

“Kao da celo leto nisu imali da jedu”

Podsećanja radi, nakon fijaska sa upoznavanjem Mionine porodice na finalnoj večeri “Elite 7” 13. jula, Jovanovićeva je spakovala svoje stvari iz Kragujevca i preselila se kod svog starijeg izabranika u Zemun.

Predstavljali su da im je život u spoljnom svetu skladan i idiličan, ali ipak, publika je počela da razvija sumnje nakon što se ponovo postali stanari Bele kuće.

Nije prvi put da na društvenim mrežama osvane snimak kako ovaj par halapljivo jede, a reakcije, naravno, nisu izostale.

Društvenim mrežama sada kruže snimci na kojima se vidi kako zajedno jedu. Ša je na jedan tanjir napakova suhomesnatih proizvoda, salate i sira i doneo da zajedno jedu. Miona se veoma obradovala obrou, pa su zajedno jeli.

– “Opet jedan tanjir, jedna viljuška, jedna cigara”, “Kao da su iz gladi ispali”, “Samo neka je za džabe i odmah je slatko”, “Kakvi blamovi, ispali iz gladi”, “Slabo se papalo napolju”, “Došli na luks destinaciju, pogebli iz njegovog luksuznog stana od 40 kvadrata. Veliki čuveni reper nije mogao od posla glavu da izvuče, po 15 nastupa, pa pobegao u rijaliti”, “Koliko su halapljivi”, “Kao da nisu celo leto jeli” – samo su neki od komentara gledalaca.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Njihovu pesmu poslušajte ispod:

Povezano

Back to top button