VIP

JAVNO TRAŽI POMOĆ: Rođena sestra Miljane Kulić obratila se javnosti sa snimkom Marijinog unuka…

Rođena sestra Miljane Kulić obratila se javnosti sa snimkom Marijinog unuka…

Tijana Kulić je objavila snimak sa malim Željkom koji je raznežio pratioce. Tetka ne može da prestane da se smeje a u šali traži i pomoć.

Željko Kulić, sin Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, zauzeo je posebno mesto u srcima gledalaca rijalitija Zadruga. Njegov dolazak na svet pratio je ceo region, s obzirom na to da je Miljanina trudnoća bila jedna od ključnih tema u medijima i u samom rijalitiju. Željko je postao prva beba rođena indirektno u svetu rijalitija, što je dodatno pojačalo interesovanje publike.

Njegov dolazak na svet, a kasnije i odrastanje, prati se sa velikom pažnjom i ljubavlju. Jedan od najemotivnijih trenutaka u istoriji rijalitija dogodio se kada je Ivan Marinković, u šestoj sezoni Zadruge, prvi put upoznao svog sina. Taj dirljiv susret izazvao je suze kod mnogih gledalaca i takmičara, te ostao upamćen kao jedan od najgledanijih momenata u istoriji rijalitija na ovom prostoru.

Ono što posebno raduje publiku jeste činjenica da je Željko izrastao u srećnog, inteligentnog i lepo vaspitanog dečaka. Njegova baka Marija Kulić, zajedno sa Miljaninim sestrama Anom i Tijanom, preuzela je ključnu ulogu u njegovom odgajanju, dok su Miljana i Ivan godinama posvećeni svojim učešćima u rijalitijima.

Njihova posvećenost malom Željku uspela je da nadoknadi odsustvo roditelja, a rezultat je dečak koji osvaja publiku svojom vedrinom i šarmom. Gledaocima je puno srce kada vide kako se Željko razvija u divnog dečka, uprkos specifičnim okolnostima pod kojima raste.

Tijana je nedavno objavila snimak na svom Instagramu koji je dirnuo srca njenih pratilaca. Naime, podelila je trenutak igre sa Željkom, sinom Miljane Kulić i Ivana Marinkovića, koji je oduševio publiku. Svi su primetili koliko je mališan već porastao, što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara.

Na snimku, Željko veselo skakuće oko svoje tetke, pokušavajući da je obori, dok se Tijana smeška od uva do uva. Uz dozu humora, dodala je stiker sa dugmetom za poziv u pomoć, što je nasmejalo sve njene pratioce. Sve deluje vrlo idilično, a očigledno je da se tetka i slavni sestrić sjajno zabavljaju zajedno.

Instagram,
Instagram,

Majka ga je pozdravila

Miljana Kulić je nedavno javno pozdravila svog sina i poručila mu da će videti svog tatu za rođendan:

– Imam potrebu da pozdravim mog sina Željka, pozdravim mamu i kažem im da sam odlično. Pozdrav za tatu i moje sestre, kao i mog nesuđenog zeta. Sinu Željku moram da poručim da će njegov tata Ivan da ga vidi, ali za Novu godinu. Ne želi da ga pozdravlja, jer ipak je to teško za njega. Eto, vidim da se ovde bude jer odugovlačim izlaganje, ali šta da radim – kazala je Miljana.

Krenuo u predškolsko

Željko Kulić je nedavno pošao u predškolsko, a ovaj važan događaj baka Marija i deka Siniša, kao i tetka Tijana su ispratili na društvenoj mreži Instagram.

Na profilu pomenute mreže, koji pripade Miljani Kulić objavljene su fotografije malenog Željka u školskom dvorištu, a na prvi školski čas ispratila ga je čitava porodica.

Povezano

Back to top button