VIP

“ANĐELO JE ZA MENE NULA”: Nakon fatalnog raskida iznela ne tako lepo mišljenje o Rankoviću…

Iznela ne tako lepo mišljenje o Rankoviću…

U toku novog izdanja emisije “RedAkcija” voditelji su ugostili nekadašnju zadrugarku Anju Todorović, ali i pevačicu i “Pinkovu” zvezdu Maju Milošević, koja je učestvovala i na “Farmi”.

Ona je tom prilikom prokomentarisala za gledaoce goruće rijaliti teme.

Maja je komentarisala sukob koji je imala na društvenim mrežama sa fanovima Anite Stanojlović:

– Ja pratim stranicu Elite i videla sam klip Anite sa zavojima i tada sam prokomentarisala da čim devojke zarade neke pare, menjaju lični opis, a ona je bila misica u Eliti – rekla je Maja.

– Njena majka je komentarisala kako radi dva posla, a Anita umesto da pomogne mami, ona je otišla na remont – dodao je Joca.

– Ja ne vidim tu potrebu da menja lični opis jer je lepa – rekla je ona.

Nakon toga je Maja komentarisala odnos Anđela Rankovića i Anite Stanojlović:

– Ona je htela da se opere zbog braka sa Matorom, pa se uhvartila za Anđela, ja verujem da se zaljubila u njega, a Anđelo je za mene nula. On niti smrdi, niti mirše, klasična nula, ja ne vidim ništa na njemu – rekla je Maja.

Maja je nakon toga rekla da je Terza za nju dno dna:

– On je ostavio trudnu devojku, dno dna, a Sofija, ona je bezlična. Ne znam šta je njima to trebalo – rekla je Maja.

Navukli gnev naroda

Sofija Janićijević se žalila Lepom Mići da je grize savest i da se kaje što je preotela Borislava Terzića Terzu od trudne Milice Veličković. Tražila je od njega savet kako da prekine ovu vezu.

Nakon “Mićine igre istine” Sofija i Terza su se osamili u dvorištu i porazgovarali su o njihovom odnosu. Rešili su da raskinu nakon što je mu je Sofija saopštila da je grize savest i da joj pored toga smetaju neke stvari kod njega.

Istakla je da je iritira što se satima svađa sa zadrugarima i da onda i nju i njenu porodicu vređaju i uvlače u svađe. Takođe, smeta joj što se Terza grlio sa Enom Čolić i Aneli Ahmić, jer ne želi da njenog dečka povezuju sa drugim zadrugarkama.

Terzu je dodatno iznerviralo to što se Sofija sve vreme smejala dok su pričali o raskidu i njihovom odnosu. Tada je shvatio da je prokockao sve što je imao sa Milicom zbog kratkotrajne veze u rijalitiju.

Međutim, Terza je odlučio da ne odustane tako lako od njihove ljubavne priče. Nakon što su se ugasila svetla u Beloj kući, on se zavukao kod Sofije u krevet. Njih dvoje su pričali bez bubica, pa se nije čulo o čemu razgovaraju, a onda su nastavili da se grle i da razmenjuju nežnosti. Zajedno su se ušuškali u krevet i tako zagrljeni su zaspali.

Ostaje da vidimo da li će ovo pomirenje biti “kratkog daha” ili će uspeti da prebrode ovaj turbulentan period i nastave da grade vezu.

Povezano

Back to top button