VIP

STIGLO PISMO OD PRODUKCIJE: Anđeli Đuričić je u tom trenutku bilo najteže…

Anđeli Đuričić je u tom trenutku bilo najteže…

Anđela je morala prva da to uradi!

Rijaliti Elita, koji 24 sata dnevno prati dešavanja u zatvorenom studiju u Šimanovcima, svakodnevno donosi nove izazove za svoje učesnike. Svakog radnog dana organizuju se ankete, tokom kojih učesnici moraju, bez zadrške i direktno, da biraju tri osobe prema unapred zadatom kriterijumu.

Nova anketa donela je poseban obrt, jer je stiglo pismo od produkcije sa specifičnim zahtevom, izazivajući napetost među zadrugarima koji se spremaju da svoje izbore saopšte pred kamerama.

– Draga Elito, kroz zajednički život ste se dovoljno upoznali i znate sve jedni o drugima. Tako se nadamo da ćete i danas biti iskreni, a biraćete najpožrtvovaniju osobu u Eliti. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.

Anđeli Đuričić je pao najteži zadatak od svih, a to je da prva od svih odabere ko je po njoj najpožtrvovaniji:

– Moram da kažem iskreno da je Gastoz prema meni jako pažljiv i dobar, moram da ga stavim na prvo mesto. Drugo mesto moram biti realna i reći da je Ša jako požrtvovan, treće mesto Bebica – rekla je Anđela.

Anđela je očigledno izabrala muškarce koji brinu o svojim partnerkama.

– Moram da se složim sa Anđelom, ali da navedem i Daču – rekao je Najo.

– Broj jedan je Lepi Mića, on je toliko požrtvovan sve ove godine. Drugo mesto je Slađa Lazić i treće mesto Munja, ako fali kašika, tu je. Šta god treba je tu – rekao je Kadra.

– Ja ću navesti sve majke koje su ovde ušle da se bore za svoju decu, onda Stefana koji je ostavio devojku napolju. Navešću Aleksandru, Miljanu – rekao je Gruja.

– Moram da navedem Gastoza, skoro nisam videla da se neko tako ponaša prema devojci. Moram da navedem i Ša i Bebicu, ali i Terzu i Munju – rekla je Milena.

– Ja ću navesti tri Nenada, sva trojica su jako požrtvovani – rekla je Teoodra.

– Ja ću navesti Lepog Miću jer je on jako požrtvovan za rijaliti – rekao je Nenad Ćubić.

– Mića je godinama odan svojoj ženi, pa onda i nama. Drugo mesto su mi Terza, a treće mesto Ša i Miona, ovu odanost i požrtvovanost vidim prvi put – rekla je Mrvica.

Povezano

Back to top button