VIP

“JA SAM SAMO OSUMNJIČEN”: Stefan Karić progovorio o problemu sa zakonom… (VIDEO)

Stefan Karić progovorio o problemu sa zakonom…

Tradicionalni sastanak trebao je proći u miru!

Nakon izbacivanja, Ćomi Boj zauvek je napustio velelpno imanje u Šimanovcima nakon dupliranja glasova. On je odlučio da svojim cimerima “zabiberi” čorbu i za ovonedeljnog vođu postavi Jelenu Ilić, bivšu suprugu Ivana Marinkovića.

U to ime Jelena je počela sa paklenom raspodelom budžeta:

– Milica Dugalić veliki budžet, prošli put je bila oštećena, hvala na savetima, divim se vašoj inteligeniciji i humoru, kao i obrazovanju, tako da se ja vama divim – rekla je Jelena.

– Teodora Delić srednji budžet, umeš da kažeš nekad neke stvari brutalno iskreno, ne znam kad raskidate Bebica i ti kao što svi pričaju, da li će opet biti posle rampe ili kad dobro isprofitirate sa još više para, tako da to je to – rekla je Jelena.

– Mići ide srednji budžet, divim se tvojoj energiji, postao si deka i dalje se ne menjaš, fascinatna je tvoja želja za rijalitijem da ne odeš negde da odmaraš, hvala ti na lepim savetima i rečima otrežnjenja – dodala je Jelena.

– Srednji budžet Miona i Ša, znam da postoje neke svađice i razmerice među vama ali ste mi zaista složni i za sada ste prema meni sjajni, nemamo ni jednu svađu niti provokacije, mnogi su vas vređali a dokazali kakvi su oni – otkrila je Jelena.

– Srednji budžet Stefan Karić, prošli put je bio veliki ali sad je počeo sa bezveznim komentarima, zalaže se da ne vređa žene ali itekako vređa i provocira, govorio mi je da bi mogao da mi bude peti ili sedmi, to su tako niske provokacije. Govori kako mu se smeškam, ako si realan komentator mogao si to da mi kažeš u lice sto puta. Pokazuješ blagonaklonost prema nekome ko ti ide uz dlaku. Treba da rešavaš neke stvari na sudu a najmanje si osoba koja treba da priča o nasilju nad ženama – rekla je Jelena.

– Nad kojim stvarima si to zaključila, po naslovu u novinama. Sve je to okej što ste vi čitali, ali sam ja samo osumnjičen a nisam osuđen, ja ću tada reći da sam kriv – dodao je Karić.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Povezano

Back to top button