VIP

VELIKI POVRATAK RIJALITI VETERANA U ELITU: Ušao vanredno i odmah krenuo da se svađa… (VIDEO)

Ušao vanredno i odmah krenuo da se svađa…

Dobio je aplauz čim je ušao!

Lepi Mića je bio napustio Belu kuću kako bi se susreo sa svojom unukom. Susret je bio veoma emotivan, a Mića je bio presrećan jer je u rukama držao Iris. Mnogi su mislili da će duže odsustvovati iz rijalitija, ali ne, Miroslav Pržulj se brzo vratio u “Elitu”.

Ponovo je seo za crni sto i odmah ušao u rasprave sa ukućanima. Taman je stigao na vrme da da svoje mišljenje vezano za anketu tokom koje su trebali da glasaju za osobu koja pokazuje najmanje poštovanja prema drugima.

– Jako bitna anketa. Upravo sam sada imali priliku da kažete onome ko ne poštuje sve. Ja ću reći uvek ono što mislim i šta je za mene poštovanje, a šta nije. Za mene je nepoštovanje ono što su Terza i Sofija uradili, prema meni su ispali i te kako pošteni. Ja sam im pričao da nikako ne smeju da imaju se*s, nisu me poštovali. Idu Terza, pa Sofija, meni je Terza najveći krivac za sve što je urađeno – rekao je Mića.

Inače, nakon ulaska Mića je bio pozdravljen aplauzom. On se oičigledno vratio u Belu kuću sa napunjenim baterijama i spremniji je nego ikada da se takmiči sa učesnicima.

– Sve je okej, liči na mene, svi su dobro – rekao je Mića.

Detaljnije u nastavku:

Povezano

Back to top button