VIP

ODMAH SE OGLASIO STANISLAV KROFAK: Nakon vesti da je Maja Marinković zatražila pomoć lekara…

Nakon vesti da je Maja Marinković zatražila pomoć lekara…

Krofaku nije baš najjasnije šta se dešava, ali je izneo svoje mišljenje!

Veza Stanislava Krofaka i Maje Marinković i dalje izaziva veliku pažnju javnosti, uprkos tome što su raskinuli još tokom leta. Mnogi su mislili da je Maja napokon pronašla partnera koji može da isprati njen energičan životni stil i specifične potrebe.

Čak je bila spremna da više puta nedeljno putuje do Zagreba kako bi provodila vreme s njim, ali na kraju, njihova ljubav nije uspela. Ipak, uprkos tome što više nisu zajedno, njihova veza i dalje je tema mnogih razgovora i nagađanja.

Poslednji put, u rijalitiju “Elita 8,” Maja i Stanislav su ponovo postali tema diskusije. Danijel Dujković Munjez, jedan od učesnika, izneo je intrigantne tvrdnje vezane za njihov odnos.

Naime, Munjez je rekao da je tokom njihovih strastvenih trenutaka došlo do problema sa Majinim silikonima, što je navodno zahtevalo da ona kasnije ode na korekciju. Ove izjave izazvale su burne reakcije i dodatno skrenule pažnju na prošlu vezu Maje i Stanislava, čineći je još jednom temom o kojoj se intenzivno raspravlja.

– Maja se toliko prošle godine da joj je Stanislav pomerio silikon na za**ici, pa je izašla kod doktora. Maja je brat – rekao je Munjez.

Domaći mediji su stupili u kontakt sa Krofakom, koji se ismejao kada su ga upitali za komentar na ovu Munjinu izjavu.

– Šta da ja kažem na to? (smeh) Išla je kod doktora, to znam, ne znam zbog čega, nije zbog toga. Ja nisam ništa video, slabo vidim – rekao je Stanislav za Pink.rs.

Dopada mu se Anđela

Stanislavu se veoma dopada Anđela Đuričić:

– Gledam “Elitu” povremeno. Anđela Đuričić mi je jedna od najlepših devojaka u kući. Sto se tiče njene prošlosti, svako ima svoju prošlost, ne mogu nekoga osuditi, svako ima pravo na popravni. Ko sam ja da sudim – rekao je on.

Nisam ponižena

Maja je tvrdila da je ostala u dobrim odnosima sa Krofakom:

– Nisam ja rekla da me on ponizio, mi smo ostali u dobrim odnosima – rekla je Maja.

– Majo ti si ponižavala sebe, a unapred si znala da od toga nema ništa – rekla je Ana.

– Meni nije normalno da 7 dana u nedelji dva dana budem u avionu, dva u Beogradu, nije mi to normalno. Ja sam pokušala da promenim to i budemo zajedno uvek, on nije to želeo, nije bio spreman. Možda je tako i najbolje, da svako ode na svoju stranu – rekla je Maja.

– Majo da li bi se pomirila sa Stanislavom? – upitala je Ana.

– Nemam potrebu da nekoga vređam, ostali smo u normalnom odnosu – rekla je Maja.

Povezano

Back to top button