VIP

KRADE NA NAJLEPŠI MOGUĆI NAČIN: Izašao snimak najveće sramote budućeg oca… (VIDEO)

Izašao snimak najveće sramote budućeg oca…

Neverovatan prizor!

Borislav Terzić Terza nije pretpostavljao da će njegovo učešće u ovoj sezoni “Elite” biti obeleženo mnoštvom skandala. Nakon što je u Belu kuću ušao kao veren čovek koji čeka ćerkicu, pored Sofije Janićijević ubrzo se osećao kao slobodan, te se tako i poneo.

Kontroverze oko ovog odnosa traju od samog početka, a ukućani mu nisu naklonjeni kao što nije ni publika kraj malih ekrana.

Ipak, jedan snimak bacio je senku na njegovo dosadašnje takmičenje, a to je snimak krađe.

Iako je verovatno pretpostavljao da je stručan i da kamere neće uhvatiti njegov prestup, prevario se gadno.

Naime, brzinom svetlosti se putem društvenih mreža širi video snimak na kom Terzić krade đakonije koje je Lepi Mića dobio za proslavu povodom rođenja prve unuke Iris.

Kontaktiraće Milicu

U novom izdanju emisije Pitanja novinara, novinari Darko Tanasijević i Joca Novinar kao i uvek su učesnike uspeli da sateraju u ćošak svojim škakljivim pitanjima.

Darko je u jednom trenutku pitanje postavio Borislavu Terziću Terzi.

– Kako zamišljaš da budeš dobar sa Milicom, kad ti je Sofija navodno potvrila njene gr*pnjake, a dobio si potvrdu kao i za Miličin abortus – pitao je Darko.

– Trebalo je da sačekam s tim i da popričam s njom, ali narod zna da sam iskren. Kad izađem, kontaktiraću je i lično i razgovaraćemo. Ako ne bude htela, tražiću preko suda da viđam svoje dete. Biću dobar otac tom detetu, ako nosi moje prezime. Krivo mi je što neće živeti sa mnom – rekao je Terza.

– Šta te tačno tišti – pitao je Tanasijević.

– Sofiju vređaju, devojka to nije zaslužila. Ne želim da je ovako vređaju i ponižavaju. Ja sam lud, pa lud i ona ima moju zaštitu. Ona je uvek tu za mene – rekao je Bora.

– Mnogima nije jasno što pereš toliko Sofiju, kad je napadaju drugi učesnici, a ona ti je dosta puta šaputala – bilo je naredno pitanje.

– Šta god Sofija kaže, okrenuće to protiv nje. Rekla mi je da ne iznosim neke stvari pred kamerom – odgovorio je Terza.

Prvi prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Drugi prilog pogledajte ispod:

Povezano

Back to top button