VIP

NJEGOVA REAKCIJA SVE ŠOKIRALA: Terza u velikoj panici zbog dolaska trudne Milice u Elitu…

Terza u velikoj panici zbog dolaska trudne Milice u Elitu…

Zbog griže savesti postaje sve paranoičniji, ali Sofija ima savet koji dobro oslikava njenu životnu filozofiju.

Borislav Bora Terzić nalazi se u velikoj panici zbog mogućeg dolaska njegove bivše verenice Milice Veličković u rijaliti Elita. Milica, koja nosi njegovo dete, mogla bi se pridružiti takmičarima, što za Terzu predstavlja noćnu moru.

On je napustio Milicu kako bi započeo vezu sa Sofijom Janicijević, a u početku ni on ni Sofija nisu pokazivali ni trunku sažaljenja ili griže savesti zbog onoga što su uradili Milici. Međutim, kako vreme prolazi, Terza postaje sve nervozniji i počinje da oseća teret mogućeg susreta sa majkom svog nerođenog deteta.

Terzić je nervozno šetao po kući, ne skrivajući strah od mogućnosti da Milica uđe i suoči se sa njim pred kamerama. U jednom trenutku, u dvorištu je otvorio dušu Sofiji, priznajući koliko je uplašen od toga šta bi se moglo dogoditi.

Sofija, međutim, nije pokazala previše saosećanja. Umesto toga, dala mu je savet koji na bizaran način odražava njenu životnu filozofiju, rekla mu je da se lepo sredi i da se potrudi da izgleda što bolje, kao da je to rešenje za njegovu trenutnu situaciju.

– Ceo dan me prati kamera imam osećaj da će da uđe Milica večeras – rekao je Terza.

– Bar se onda lepo sredi i doteraj da budeš spreman na sve – rekla je Sofija.

– Pa moram brate, mislim da će u šiša bar ili ovde u kuću – dodao je Terza.

– Pa dobro bar ti bude lakše razumeš – rekla je Sofija.

– Ma kako da ne, baš će da bude lakše – dodao je Terza.

– Ja mislim da će to da bude najinteresantnije ikada ja mislim – rekao je Dačo.

– Ma kakvi Kija i Ana Ćurčić kad su ušle to je bio bum, imalo je veliku težinu – dodao je Terza.

Milica dobila podršku od Eve Ras

Legendarna glumica dala podršku Milici zbog svega šta joj se desilo:

– Sve pakosti koje su mi se desile, bile su od žena. Žena koja se odlučila da bude samohrana majka, stavila je to dete ispred sebe i to je za divljenje. Tih slučajeva je bilo oduvek, da ne živite u zabludi – kazala je Eva, a zatim dodala:

– Ne znamo šta je on doživeo i zašto je s njom. Nisu sve veze zasnovane na ljubavi. Možda je bila velika privlačnost, ali ne i ljubav. Milici je sigurno teško zbog svega, ali beba će sve izlečiti i ona će postati još jača – rekla je ona.

Na kraju je prokomentarisla i Sofiju i iznela svoje ni malo lepo mišljenje o njoj:

– To su mali đavoli od žena. Njoj je samo bitno da je ona dobila, a ne šta je neko izgubio. Terza je bio u toj sredini i on je kriv za to – istakla je Eva u emisiji “Pitam za druga”.

Povezano

Back to top button