VIP

STIGAO I MENSUR AJDARPAŠIĆ: Jedan od najvećih favorita se konačno vratio posle kraće pauze…

Jedan od najvećih favorita se konačno vratio posle kraće pauze…

Bivši rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić gostovao je u emisiji “Intimna pitanja” na Pink.rs, gde je govorio na brojne teme.

Epizode su izazvale zanimljive reakcija širom regiona, a ne sumnjamo da će i posle ove jedva čekane nastati opšta lavina komentara i podeljenih mišljenja.

Mensur je govorio o tome koja mu je omiljena poza tokom vođenja ljubavi, otkrio je da li je ikada koristio nedozvoljene supstance, ali je takođe morao da bira između Maje Marinković i Stanije Dobrojević.

Očekuje se da će ova emisija pokrenuti razne diskusije i komentare na temu Mensurovog života. Pre Mensura, u istoj emisiji gostovao je i voditelj Darko Tanasijević, koji je odgovarao na slična pitanja.

On je tom prilikom otkrio da li je ikada koristio psihoaktivne supstance, takođe je morao da bira i koga bi oženio od svojih koleginica Anu Radulović ili Ivanu Šopić, ali je i bez ustručavanja govorio kako je načinio preljubu i još šokantnih detalja iz svog privatnog i intimnog života.

Na pitanje da li je nekada počinio preljubu odgovorio je:

– Pa jesam, da. Varale me mnoge i ja sam ih varao… Pa verovatno se dešavalo i to da su me prevarile, nije da sam imao saznanja. To uglavnom dolazi u trenucima kada možda prestaneš da budeš najzadovoljniji tim odnosom i kvalitetom tog odnosa, što naravno nije opravdanje za prevaru, nego ako ti se ne sviđa neki odnos, iz njega izađeš i ideš dalje – rekao je on.

Povezano

Back to top button