VIP

PREŠLI JEDNO DRUGOM PREKO SVEGA: Aleksandra Nikolić i Filip Car ponovo ujedinjeni…

Aleksandra Nikolić i Filip Car ponovo ujedinjeni…

Milioni su se nekada budili i išli na spavanje uz pobednicu “Zadruge 6” i njenog izabranika.

Aleksandra Nikolić sedamnaestog aprila ove godine na svet je donela devojčicu Leonu, koju je dobila sa kršnim momkom iz Crikvenice i bivšim rijaliti učesnikom Filipom Carem.

Iako Aleksandra i Filip već neko vreme nisu zajedno, nakon javnih svađa i prepucavanja odlučili su da iza sebe ostave ružne stvari i pokušaju da budu u dobrim odnosima zbog ćerke.

Sada je upravo Leona razlog što i Filip i Aleksandra dele sreću sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Naime, njihova naslednica puni šest meseci. U to ime ponosni mama i tata objavili su njenu sliku na svojim storijima.

Leona na slici ima veliku roze mašnu na glavi, duksić sa natpisom “barbie”, a oko nje su, naravno, baloni roze boje.

Instagram,
Instagram,

“Već dugo znam da ima drugog”

Aleksandra je nedavno izazvala ogromnu pažnju otkrivši da se ponovo pomirila sa ocem svog deteta i takođe nekadašnjim učesnikom “Zadruge”, Filipom Carem.

– Mislim da bi trebale neke stvari da se razjasne. Nisam imala snage jedno vreme da se palim, ali zašto bih se ja povlačila i predavala? To nije opcija – napisala je Aleksandra na Instagramu, a onda dodala:

– Ubuduće bih zamolila sve moderatore na Tiktoku da se “mjutuju” svi loši komentari o Filipu. Sve smo stavili po strani i našli smo zajednički jezik kao dve odrasle i odgovorne osobe. Mi smo ipak roditelji jedne predivne devojčice i smtra da nam javna prepucavanja ne trebaju – napisala je Aleksandra u svojoj objavi nakon lajva.

Filip Car, Aleksandra Nikolić,
Filip Car, Aleksandra Nikolić,

Kako se može zaključiti, oni se nisu pomirili u emotivnom smislu, već su samo pronašli način kako da što bolje funkcionišu kao roditelji, a Nikolićeva je tek nedavno na svom Instagramu pokazala da ima novog dečka.

Povezano

Back to top button