VIP

“SAMO DA NAPRAVI GREŠKU”: Sofija igra prljavu igru sa Terzom – Smišlja način da ga ostavi… (VIDEO)

Smišlja način da ga ostavi…

Sa osmehom na licu saopštila drugarici svoj pakleni plan!

Borislav Terzić Terza je ostavio trudnu Milicu Veličković jer se zaljubio u Sofiju Janićijević. Pokušao je da nađe opravdanje za svoje postupke, pa je počeo da iznosi pikanterije iz odnosa sa Milicom.

Optužio je bivšu verenicu da je učestvovala u trojkama i da je namerno prekinula jednu trudnoću. Milica je demantovala ove Terzine izjave. Zadrugari su ga osudili što takve stvari iznosi javno i smatraju da tim izjavama samo još više sebi škodi.

Zadrugari su krenuli da nagađaju da je Sofija sa njim samo zbog rijaliti priče, a da se njoj zapravo dopada Stefan Karić. Međutim, Sofija pred zadrugarima tvrdi da joj se Terza zaista dopada i da gaji emocije prema njemu.

Dok se Terza zabavljao i igrao sa Enom Čolić na žurci, Sofija je izjavila nešto što je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama. Ona se poverila Jeleni Nedeljković Mrvici da čeka Terzinu grešku da bi ga ostavila.

Međutim, mnoge je iznenadilo i to što je rekla da želi da ode tamo gde je srce vuče, pa je na taj način priznala i da joj dopada neko drugi.

– Samo da se napravi greška da završim. Da odem tamo gde mi srce želi – rekla je Sofija kroz osmeh.

Ova njena izjava je postala viralna na društvenim mrežama i izazvala je mnoštvo komentara:

– Ovo je teško zlo od žene; Pustite ovaj klip, pustite; Strašno, uopšte nema empatiju; Hoće da ga namagarči; Eto toliko o tome da voli ovog klipana; Tako mu i treba; Ako stvarno završi sa Terzom, videće on s kim je bio; Tako i treba, dobio je to što je tražio – samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod videa.

Podsećamo, Sofija je jednom prilikom šetala sa Lepim Mićom i komentarisala je da zna čitavu Terzinu istoriju, a potom je spomenula i Stefana Karića:

– Zabavno mi je, prodaju maglu. Milo mi je kad ih čujem kako pričaju, kako lupetaju – rekla je Sofija.

– Na koga misliš? – pitao je lepi Mića.

– Terza, na primer. Celu istoriju znam o njemu. Sve znam, sestra lično mi je dala sve. Dosta ja znam i o Stefanu – rekla je Sofija.

– Stefan je baš okej dečko. On ti je neko ko sve gleda temeljno, korak po korak. On prati tebe šta ti radiš. Od toga kakve stvari radiš, sudi da li će da ti priđe, da li će da uđe u vezu s tobom ili ne. Između vas nema ništa, ako se nešto, hvala Bogu, desi, desi se. Samo to mora biti na nekim zdravim temeljima. Ovde uđeš na brzinu u vezu i posle pet šest dana vas razvale i posle ispadaš budaletina – rekao je Lepi Mića.

Pogledajte prilog:

@dailybluedaba

@comaara @Darko Tanasijević @Joca Novinar @🔥 ELITA 8🔥 #elita8 #zadruga #milicaiterza #sofijaiterza #terzA #comara #voyagemp3 #anjablaa #bakaprase #bakapraseflex #bakasepra #jelenakarleusa

♬ original sound – dailybluedaba

Povezano

Back to top button