VIP

“ODVRATNA SI I BLAMANTNA”: Razgovor Anđele i Gastoza otišao u suprotnom smeru – Dobila ugođaj za pamćenje… (VIDEO)

Dobila ugođaj za pamćenje…

Ne pronalaze zajednički jezik!

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz danima su u svađi. Iako su mnogi mislili da će ozvaničiti njihov odnos i uploviti u vezu, desio se preokret i Anđela se naljutila na Gastoza.

Gastoz joj danima nije prilazio, a onda je ipak odlučio da načini prvi korak. Gastoz je od fanova dobio gomilu poklona, među kojima su piće i slatkiši i to je rešio da podeli sa Anđelom. Međutim, način na koji je to učinio samo je pogoršao njihov narušeni odnos.

Besno je odneo slatkiše u spavaću sobu i bacio ih pred Anđelu, izazvavši njeno zaprepašćenje. Anđela je ostala u neverici, ne shvatajući šta je želeo da postigne ovakvim gestom. Besna zbog njegove provokacije, požalila se Ani Spasojević.

Gastoz je kasnije ponovo prišao Anđeli i zamolio je da mu da da otvori vino i da se opuste na žurci. Anđela mu je otvoreno rekla da joj se nije dopao način na koji joj je doneo poklone.

– Gde je flaša? – pitao je Gastoz.

– Kakva crna flaša? Ako si me zbog zoga zvao, nije u kući. Mene je jako blam onoga što si uradio – rekla je Anđela.

– Nekad i ja ne reagujem racionalno, ajde molim te da otvorimo flašu – kazao je Gastoz.

– Stvarno si ispao odvratan – odbrusila je ona.

– I ti si odvratna i blamantna, ajde da otvorimo. Daj da popiješ vino – rekao je on.

– Jako me je blam kako si to doneo kod mene. Uvalio si me u problem – rekla je Đuričićeva.

– Isti smo – zaključio je on.

Zajedno su otišli u radionicu i uzeli su flašu crnog vina. Gastoz nije znao kako će otvoriti flašu jer nije imao otvarač za vino, Međutim, ubrzo se snašao, a onda je otišao u kazino i priredio je Anđeli ugođaj za pamćenje. Sipao joj je vino i potrudio se da joj ulepša veče.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Povezano

Back to top button