VIP

“NIJE DOŠLO DO POMIRENJA”: Ana Ćurčić zarežala nakon objavljene slike sa Zvezdanom Slavnićem…

Ana Ćurčić zarežala nakon objavljene slike sa Zvezdanom Slavnićem…

Nije više želela da ćuti!

Domaća javnost je ostala prilično iznenađena kada je pre par dana na mrežama osvanula slika Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić koji poziraju zajedno sa Sašom Mirkovićem. Iako je iz objave direktora Hajp televizije odmah bilo jasno da je reč o poslovnom spajanju bivših supružnika, mnogi su osudili to što je Ćurčićeva pristala da stane pored Slavnića kojeg je svojevremeno optuživala za nasilje i koji ju je javno prevario u Zadruzi sa Anđelom Đuričić.

Ana Ćurčić je na prozivke ćutala, međutim, tome je došao kraj, pa je nekadašnja učesnica Zadruge sada odlučila da iznese istinu i pokaže da je u pitanju stroga profesionalnost, te da nije došlo do pomirenja o kakvom se priča već par dana.

– Poruka za sve druge, koji gledaju, ali i vide. Za sve one koji nisu čekali iza ugla sa uperenim snajperom, spremni da izvrše egzekuciju ili koji su kao hijenčuge poskakali iz svojih skrovišta, iskeženih faca, a pod velom navodne objektivnosti i neutralnosti. I sto maski da stavite, lako vas je prepoznati. Naime, kao što slika i govori, nikakvo pomirenje se nije dogodilo, a posebno ne u smislu koji bi pojedini želeli da predstave. Jedno je biti uslikan, a drugo je biti pomiren. Radi se samo o elementarnoj kulturi, samosvesti i poštovanju mesta na kom se nalaziš jer svi na svom radnom mestu moramo biti profesionalni i kada nam nije dan, i kada smo tužni ili besni, umorni. Niko na poslu ne rešava svoje private probleme, niti, ako je u poziciji zaposlenog, a ne posiodavca, može uticati ko će se pojaviti u zgradi ili ko će nam biti kolega, klijent ili usputni prolaznik, pa tako ni Ana. Radno mesto nije rijaliti šou, kako ga pojedini doživljavaju, a posebno ne za Anu, koja voli svoj posao, uživa u njemu i profesionalno se odnosi prema svemu, a svoje bitke vodiće na frontovima koji za to i služe – napisala je Ana.

Instagram,
Instagram,

Zatim je dodala još jedno obrazloženje u kojem se zahvalila Mirkoviću:

– I na kraju, takođe, želim da istaknem i jednu važnu stvar. U trenutku kada sam doživela brojne izdaje od bliskih ljudi, bila meta linča sa svih mogućih strana i sama se borila u toj nepravednoj borbi protiv hobotnice zla, pružena mi je ruka spasa i prilika kakvu bi retko ko u toj situaciji pružio. Uvek je lakše okrenuti leđa pred osobom koja je u problemu, nego joj pomoći. Najmanje što mogu jeste da se trudim da ukazano poverenje opravdam i profesionalno pristupim svim poslovnim zadacima, što je uostalom i moja obaveza kao zaposlene, ali i kao svojevrstan vid zahvalnosti čoveku koji mi je pomogao u veoma teškom trenutku u životu – poručila je Ćurčićeva.

Instagram,
Instagram,

“Marko Đedović je Hitler”

Ana Ćurčić se osvrnula na izjavu svog nekadašnjeg cimera Marka Đedovića koji je poručio:

– Pa ovo je vrh! Finale u kojem se Ana Ćurčić pos**la po sebi i svemu onome što je ikada ispričala za Zvezdana. Gde se to sa nasilnicima i onima koji su vam život upropastili miri??? U kojoj to zemlji šešira?! Blam!!! Treba da je otrese (intimno) Zvezdan, onako malo jače, sad nakon pomirenja, da joj svane. Ali da uozbiljimo, folirantkinja koja se sve vreme kuknjala i folirala i lagala kako zine i glumila žrtvu ne znam samo čega, meni Zvezdan nije jasan, jer mi je koliko pre neki dan u emisiji ”Pitam za druga”, rekao da je Ana ološ, ali da im ne kvarim ljubav staću ovde. Fuj, njanjava žvalavuša koja je prevarila naciju, a sad se miri sa dželatom!!! E eto tom istom narodu tih “heroja” ovim putem joj i unuče čestitam, pošto da je u dobrim odnosima sa ćerkom, to bi trebala da joj bude današnja slika na profilu, a ne ova. Fuj, odvratna mi je, slikaj unuče, pa stavi klošarko lažljiva – poručio je Marko za Pink.rs.

Ana je na ove reči oštro reagovala:

– Jedino ko je obmanut jeste mama Đedović jer su joj lekari sigurno rekli da će roditi zdravo i normalno dete, pa je zadržala plod. Zauzvrat dobila je hodajućeg monstruma, mini verziju Hitlera, sa retko viđenom količinom zla, moralne i duševne izvitoperenosti, sadizma. Da je živeo u vreme pomenutog naciste, sigurno bi bio zadužen da bude upravnik Aušvica i dozira gas, uz sve druge metode mučenja koje bi mu sa osmehom padale na pamet. Najbljutavija kategorija čovekolikog oblika, koja gazi one koje misli da može, svojim psihopatskim ponašanjem, a vrlo je ponizna i servilna pred onima za koje smatra da su iznad njega. Toliko ponizna, da bi po sopstvenom priznanju, jeo i ono što normalnom čoveku nije na meniju, samo ako bi taj neko to zatražio od njega. Takođe, jedino ko je obmanut jeste sirota donatorska organizacija, odnosno “lovestory” gerijatrija, koja je slala pokolone, dok je naš mini Hitler krijući nežno mazio i maštao o vrelim noćima kada napusti zidine opasane kamerama, gde može biti ono što javno ne priznaje. Nema m*da ni da prizna svoju s*ksualnost, ali je zato lak na obaraču kada su drugi i pitanju – poručila je Ana Ćurčić.

Instagram,
Instagram,

Povezano

Back to top button