VIP

POMIRILI SE ZVEZDAN SLAVNIĆ I ANA ĆURČIĆ: Sve ružno se zaboravlja – Fotografija je dokaz svega…

Fotografija je dokaz svega…

Osvanuo jasan dokaz!

Vlasnik Hajpa, Saša Mirković obradovao je javnost vestima o pomirenju Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića.

Na svom zvaničnom Instagram nalogu, Saša je podelio zajedničku fotografiju sa njima, uz sledeće reči:

– Pobednici godine! “Hajp” samo spaja ljude. Kod nas prestaju svađe, a sve ružno se zaboravlja – napisao je.

Mirković je naglasio značaj sreće i ispunjenosti u životima svih, ističući da je cilj “Hajp” produkcije da svi imaju normalne, srećne i zadovoljne živote.

– Pobednici godine! “Hajp” samo spaja ljude. Kod nas prestaju svađe i sve ružno se zaboravlja. Bitno je da svi imaju normalne živote i da budu srećni, zadovoljni i ispunjeni. Ugostili smo Zvezdana Slavnića i verujem da će saradnja biti uspešna na obostrano zadovoljstvo. Ana Ćurčić je pokazala svoju veličinu i u interesu posla zakopala ratne sekire sa Zvezdanom, koji je takođe pokazao da Anu ceni i poštuje kao i ona njega i da imaju puno lepih trenutaka na koje treba da budu ponosni – napisao je Mirković.

Instagram,
Instagram,

Dodao je da je Ana Ćurčić pokazala svoju veličinu time što je zakopala ratne sekire sa Zvezdanom, koji joj je uzvratio poštovanjem.

– Oboje imaju puno lepih trenutaka na koje treba da budu ponosni – zaključio je Mirković.

Podsetimo, Ana Ćurčić je svojevemeno podnela čak 28 krivičnih tužbi protiv Zvezdana Slavnića.

– Tačno je da sam presavila tabak i da sam tužila obojicu (Zvezdana i Ivana Marinkovića). Ubuduće će se njima baviti nadležni organi jer smatram da je sudnica mesto na kojem treba da se o tome govori, a ne društvene mreže i emisije šoubiza. Moj život nije cirkus da se o njemu raspreda na takav način, i to više nikada i nikome neću dozvoliti – rekla je tada Ana.

Povezano

Back to top button