VIP

MILJANA KULIĆ REŠILA DA POSTAVI GRANICE: “Ja sam jedina devojka kojoj se Gastoz ne sviđa…” (VIDEO)

“Ja sam jedina devojka kojoj se Gastoz ne sviđa…”

Zadrugarka otkrila da se Gastoz previše opustio!

Jedna od najkontroverznijih učesnica rijalitija “Zadruga” Miljana Kulić ne prestaje da iznenađuje svojim izjavama. Sada je nasmejala sve zadrugare svojom odlukom da će Nenadu Marinkoviću Gastozu morati da postavi granice.

Miljana se požalila svojim cimerima u pušionici da se Nenad Marinković Gastoz previše opustio u njihovom odnosu, zbog čega se plaši da Lazar Čolić Zola ne pomisli nešto pogrešno.

– Dajte sad vi meni neki savet posle osam godina rijalitija. Imam problem s Gastozom. Gledam ga kao brata, bili smo i u “Parovima” zajedno. Nemam nikakvu hemiju prema njemu – započela je priču Miljana, a zatim dodala:

– Neću da moja porodica pomisli nešto, Zola… Neću da mi drugi muškarci naprave tako nešto. Ako me tako udara po d*petu, pomisliće ako može Gastoz da mogu i oni. Ja sam jedina devojka kojoj se Gastoz nikad nije sviđao – rekla je Miljana.

Podsetimo, nedavno je Marija Kulić izjavila kako njena ćerka očekuje da u “Elitu 8” uđe njena zasigurno najveća ljubav Lazar Čolić Zola.

– Ma jok, traži da uđe Zola, da mene traži, otišla bih zbog nje, ali traži Zolu, pa neka joj ide on – poručila je Marija nedavno.

Podsetimo, Miljana i Zola su u nekoliko sezona započinjali svoju vezu, koja bi se kao po pravilu svaki put završavala dramatično, uz mnoštvo svađa, tuča, uvreda i pretnji. Marija nikada nije krila da tu vezu ne podržava, a čini se da je sada digla ruke.

Detalje razgovra možete pogledati u videu:

Povezano

Back to top button