VIP

DEČKO POTPISAO ULAZAK U ELITU 8: Javno otkrio informacije ugovora sa produkcijom… (VIDEO)

Javno otkrio informacije ugovora sa produkcijom…

Stres koji mu se nakupljao tokom prethodnog perioda napokon je doživeo kulminaciju!

Prošle sezone Uroš Stanić izazvao je svojom pojavom jak utisak u javnosti. Karakterističan stav i glas bili su dovoljni da anonimnog zdravstvenog radnika vinu u rijaliti nebesa toliko visoko da se našao i u novoj sezoni koja je počela ovog septembra.

Ipak, sudeći po Uroševom ponašanju, tokom ovih mesec dana ne oseća se kao što se osećao prošle godine, te se naglas požalio svojoj cimerki.

Naime, Stanić nije u centru pažnje kako je navikao, te želi da ide kući.

– Ne želim ovako, mnogo sam moćan i zato me svi šikaniraju. Ni dečka mi nisu uveli još uvek, a potpisao je ugovor – kukao je on.

Da li će njegov partner, o kom do sada nije bilo reči, ipak ući u “Elitu” ostaje nam da ispratimo.

Ponizio Aneli Ahmić

Staniću takođe teško pada to što više nije u dobrim odnosima sa Aneli Ahmić, prijateljicom sa kojom je nastavio intenzivno druženje i tokom letnje pauze.

Njihov odnos doživeo je najjače pucanje pre samo nekoliko noći, kada je bosanskohercegovačka starleta bila na stubu srama zbog tajnog zadatka koji je osmislila sa Urošem Rajačićem, koji takođe nije prijateljski nastrojen prema imenjaku.

Zadrugari su u emisiji “Gledanje snimaka” videli prilog u kom Ana Spasojević i Uroš Stanić sa Anđelom Đuričić ogovaraju Aneli Ahmić i njeno ponašanje za vreme žurke.

Mnogi su zamerili Aneli što je tokom žurke osmislila zadatak sa Urošem Rajačićem da 24 časa ubeđuju zadrugare da se dopadaju jedno drugom. Njih dvoje su se muvali, a svima je zasmetalo što je Uroš drugar Mateje Matijevića sa kojim je Aneli bila par dana u vezi.

– Nisam se nabijala na nečiji k*rac, niti će to da dožive. Imala sam osećaj prema Mateji, htela sam da pričam sa njim, sviđao mi se i ne mogu da kažem da mi se ne sviđa i dalje. Zgadile su mi se neke stvari. Jako je on meni prirastao. Neka pričaju šta hoće, jesam se ponižavala i grešila sam. U pitanjima sam bila osuđena, kao i što jesam. Kao k*rva se nisam ponašala, kao jadnica jesam. Nije mi nijedan k*rac dotakao, niti će – govorila je Aneli.

– Ja sam šokiran njenim učešćem. Prošle godine je bila vezana za jednog muškarca, nije išla tako od jednog do drugog. Njoj to ne dolikuje, bila je pijana, ima 35 godina. Ona treba da ima svest da je majka – dodao je Uroš.

– Zna da imam probleme sa bivšim suprugom, a on namerno naglašava da bi on mogao da me blati i da idem po sudovima sa njim. Samo gleda da me što više oblati, jer me čovek mrzi – dodala je Ahmićeva.

– Ove sezone si dno dna, imaš dete kod kuće i ne treba da se blamiraš. Ti nemaš probleme oko deteta. Sama je rekla da ima dečka, a ja nisam osoba koja bilo šta otkriva. Tvoje učešće ovde je katastrofa, začepi ta usta i pokušaj da ispraviš neke stvari i da se ne nabijaš muškarcima na polne organe, nego da budeš moralna žena od 35 godina. Meni je krivo što me nisi slušala kad sam rekao da Mateja nije za tebe i da ti treba drugi muškarac – odbrusio je Stanić.

Prilog pogledajte KLIKOM NA OVAJ LINK!

Povezano

Back to top button