VIP

DIRLJIVA SLIKA KOJA TERA SUZE NA OČI: Matora se ovako odužila roditeljima za svu podršku…

Matora se ovako odužila roditeljima za svu podršku…

Jovana Tomić Matora, poznata rijaliti veteranka, osvojila je publiku svojom iskrenošću, srčanošću i otvorenom ličnošću. Uprkos izazovnoj godini obeleženoj razvodom od Anite Stanojlović, Jovana je nastavila da korača kroz život s osmehom, fokusirajući se na svoju porodicu.

Iako se njeni roditelji retko pojavljuju u medijima, publika je stekla utisak da se radi o vrednim, tradicionalnim ljudima koji, iako možda ne odobravaju svaki njen postupak, uvek pružaju podršku svojoj ćerki. Jednostavno, ljubav uvek mora biti jača od moralne osude u porodici.

Matora je posebno bliska sa svojom mamom i tatom, što često naglašava kroz javne nastupe. Kako bi im se na poseban način zahvalila za bezuslovnu podršku, Jovana je donela emotivnu odluku da istetovira svoje roditelja.

Ova tetovaža je njen način da im iskaže poštovanje i ljubav, kao i da ih nosi sa sobom gde god da ide. Jovana je poznata po tome što je autentična i ne boji se da izrazi svoja osećanja, a ovaj potez dodatno naglašava koliko joj porodica znači u životu, pogotovo u teškim trenucima poput nedavnog razvoda.

Ona je podelila kako izgleda nacrt za tetovažu. Reč je o dvema tetovažama. Kao i svaka ćerka i ona je posebno vezana za oca te je njemu psovetila posebnu simboličku tetovaža. Na njoj se nalazi srce okovano zlatom, dve lastavice, dva sceta. U srcu piše jednostavno tata.

Iako Matora, nije objasnila značenje, ovi simboli su opšte poznati te se može naslutiti njihovo značenje. Zlatni okvir oko srca može da predstavlja neraskidivu, dragocenu vezu koju Matora ima sa porodicom, a posebno sa ocem.

Uprkos životnim izazovima, njena ljubav prema ocu ostaje neprocenjiva i večno prisutna, što dodatno naglašava simboliku zlata kao nečeg plemenitog i neuništivog. U tom srcu se nalazi ime njenog oca, “tata”, što ukazuje na to da joj ljubav prema ocu daje snagu i podršku i u najtežim trenucima.

Dve lastavice tradicionalno simbolizuju slobodu, vernost i povratak kući, sugerišući da bez obzira koliko daleko ode, Matora se uvek vraća svojoj porodici i onima koji je najviše vole. Dva cveta mogu predstavljati lepotu i obnovu, možda simbolišući rast i nadu nakon teških trenutaka.

Kombinacija ovih elemenata ukazuje na njenu ljubav i posvećenost porodici, čak i u trenucima bola, dok tetovaža odražava njeno emocionalno putovanje i povezanost sa roditeljima.

Druga tetovaža nije vizuelno simbolična, ali jeste verbalno metaforična. Ona je u vidu rečenice, ispisane na engleskom jeziku:

– Moji heroji mama i tata – stoji napisano.

Instagram,
Instagram,

Nisu bili na njenoj svadbi

Matorini roditelji nisu bili na Anitinoj svadbi, kao da su slutili da to neće potrajati. Podsetimo, na svadbi se samo pojavila Anitina tetka, a otac Jovane Tomić Matore, Hranislav Tomić, je izjavio tada da se sa ćerkom čuo nakon venčanja, a da Anitu još uvek nije upoznao.

Hranislav je takođe rekao da nema vremena da razmišlja o svadbi i da ima obaveze:

– Nemam vremena da razmisljam imam druge obaveze. Nije bitno da li sam bio pozvan ili ne imam svoje obaveze. I da sam bio pozvan ne bih mogao, imao sam zakazane preglede – rekao je za “Blic” Hranislav, a onda je otkrio da se nakon venčanja čuo sa ćerkom, a da Anitu još uvek nije upoznao:

– Čuo sam se sa Jovanom. Anita može da bude lepa koliko hoće, ja imam ćerku. Nisam je upoznao, nije ni moja supruga. Otom potom, znate kako se kaže: “konji se menjaju, a kola ostaju” – rekao je on tada.

Povezano

Back to top button