VIP

DOVELA MREŽE DO USIJANJA: Posle raskida sa Anđelom – Anita povukla potpuno neočekivan potez…

Anita povukla potpuno neočekivan potez…

Mnogi se pitaju kako će Ranković reagovati na ovo!

Pobednica “Elite 7”, Anita Stanojlović nedavno je raskinula sa dečkom Anđelom Rankovićem, o čemu je on govorio u emisiji “Pitam za druga” na RED TV.

Anita Stanojlović totalno se povukla u ilegalu, ne želeći da se oglašava za medije kada je reč o njenom raskidu sa Anđelom Rankovićem, a par dana nakon raskida, objavljivala je neke od poklona.

Sada je Anita šokirala sve novom objavom fotografije na kojoj se jasno vidi da je rešila da uvede neke promene, te je počela prvo od boje kose.

Anita je imala tamnu boju kose, a sada se ofarbala u crvenu boju, a na mrežama su masovno hvalili ovu njenu novu boju kose. Sudeći po komentarima svima se svidela ova promena.

Instagram,
Instagram,

Anđelo Ranković o raskidu sa Anitom

Zadrugar je u emisiji Pitam za druga prvi put progovorio o raskidu sa Anitom. Tom prilikom izneo je detalje o kojima su se pitali mnogi njihovi fanovi.

Takođe, istakao je da ne postoji šansa za pomirenjem:

– Ne bih želeo da objašnjavam razloge razilaženja. Nije išlo više, a putevi su nam se razišli. Nikada nisam nešto loše pričao o bivšim devojkama. O Aniti nemam da kažem niša loše, ali nema potebe da komentarišem to. Bili smo zajedno devet meseci, sada je veliki pritisak javnosti, kako njoj, tako i meni. Nema šanse da se nas dvoje pomirimo. Ona zna da ću ja biti tu za nju, ali se nećemo miriti – rekao je Anđelo tom prilikom.

Povezano

Back to top button