VIP

ANELINA MAJKA BESNA KAO ZVER: Ahmićeva odmah morala da reaguje zbog stanja u kojem joj je ćerka… (VIDEO)

Ahmićeva odmah morala da reaguje zbog stanja u kojem joj je ćerka…

Evo šta je izazvalo na njenu reakciju!

Netrpeljivost i tenzija između Aneli Ahmić i Ene Čolić traje od trenutka kada je Čolićeva ušla u rijaliti, a sada su tokom emisije Pitanja gledalaca ponovo pale teške reči i uvrede.

Ovim povodom se oglasila Anelina majka, Jasmina Ahmić, koja je naravno stala u odbranu svoje ćerke, ističući da o Eni ima najgore moguće mišljenje.

Prema njenim rečima, Ena je vidno ljubomorna na Aneli, zbog čega nastoji da je svojim komentarima diskredituje kako među ukućanima, tako i među gledaocima rijaltiija.

Jasmina, takođe, ne krije da smatra da je Ena instruisana od strane Aneline ljute rivalke Maje Marinković, budući da se saznalo da su se svojevremeno družile.

– Ena je metla pogubljena i pokvarena, ne zna kud udara! Što se tiče peckanja Aneli, može crknuti ta promiskuitetna žena spremna na sve, a dodatno je Maja napumpala da udara po Aneli – kaže Jasmina za Pink.rs i dodaje:

– Žena je dno, nema m*da da olaje u oči osim kad je nateraju da prizna kako ćoškari! Pravi dramu da bude u centru pažnje – rekla je ona za “Pink.rs”.

Pogledajte prilog:

Povezano

Back to top button