VIP

NENAD ALEKSIĆ ŠA NIJE DOBRO: Saznao šta mu Miona radi iza leđa sa Gastozom… (VIDEO)

Saznao šta mu Miona radi iza leđa sa Gastozom…

Jovanovićeva ne krije da joj se dopadaju Gastozove fore!

Tokom emisije Pitanja gledalaca voditelj, Milan Milošević, je pročitao pitanje za Mionu Jovanović.

Reper, Nenad Aleksić Ša, je saznao šta mu Miona radi iza leđa sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.

– Miona dok se tvoj dečko svađa sa Acom, ti se unutra smeješ Gastozovim doskočicama i ogledaš se u ogledalu da li si lepa – glasilo je pitanje.

– Nenad nije mali, ume sam da se svađa. Da, bilo mi je smešto što je Gastoz prenosio šta Aca priča napolju. Ja se jesam smejala i svi smo se smejali kako je on imitirao Ša. Nenad je broj jedan u svađama – rekla je Miona.

– Ja sam broj dva – rekao je Gastoz.

– Nenad je broj jedan – rekla je Miona.

– Ja to nisam znala do sada. Ja sam to komentarisala kad se svađao sa Terzom, ona se smejala kao i ja. Meni je to već viđeno, ona ne učestvuje u njegovim svađama – rekla je Anđela.

– Nek se odluči taj idiot što postavlja pitanja da li voli bivšeg ili voli Gastoza? J*bem mamu mrtvu tom gledaocu. Ša je više sramota da boravi ovde. Ša i Miona pokazuju nešto što je lepo i zdravo, a fora je da se Miona predstavi nekom jeftinom ku*vom onda me zaje*ite – rekao je Ša.

– Šta ti je značila rečenica upućena Anđeli, štitim ja tebe od sebe i više nego što ti misliš? – glasilo je pitanje za Gastoza.

– Gledam joj kroz prste, tolerišem neke njene ispade. Kontrolišem situaciju, počeo sam da je smirujem. Nije normalno da sam toliko dobar – rekao je Gastoz.

– On je mene upoznao u svim mogućim izdanjima, ja sam njega videla samo normalnog, nismo videli kakav je kad popije – rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Povezano

Back to top button