VIP

PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE: Otkrila šta je rekla trudnoj Milici – “Van sebe sam, potresna mi je situacija…”

“Van sebe sam, potresna mi je situacija…”

Ne podržava sina u njegovoj odluci da uplovi u vezu sa Sofijom!

Odnos Borislava Terzića Terza i Sofije Janićijević je glavna tema u Beloj kući. On je ostavio trudnu verenicu Milicu Veličković i upustio se u vezu sa Sofijom.

Sada se prvi put za domaće medije oglasila Terzina majka Milena.

Ona je bila iznenađena pozivom novinara, a na pitanje kako komentariše udarna zbivanja u Eliti, rekla je:

– Na poslu sam trenutno, ne mogu da pričam ništa, ali inače se ne javljam nikome, ne dajem nikakve izjave, van sebe sam – vidno je šokirana bila Milena.

Novinari su je upitali da li podržava Terzin postupak, na šta je ona odgovorila:

– Mislim da je jako pogrešio, ali šta ja sad da kažem?! Ne podržavam to što je uradio, naravno da ne podržavam, nije trebalo tako, na taj način – ispričala je Terzina majka za Pink.rs, a onda je otkrila da li se čuje sa trudnom Milicom, nesuđenom snajom:

– Čule smo se pre par dana, ne znam koliko dana. Bila sam jako bolesna, čula sam se tad sa njom. Rekla sam joj sve što ja mislim o tome i to je to – rekla je ona.

Boli je i sama pomisao da joj se unuče sutra ne preziva Terzić, budući da je Milica najavila da Terzu najverovatnije neće upisati kao oca deteta:

– Ne znam šta da vam kažem po tom pitanju, jako mi je potresna cela situacija. Jako mi je teško da pričam o tome, niti mogu da pričam. U šoku sam zbog svega što se izdešavalo, nemam reči – rekla je Milena.

Povezano

Back to top button