VIP

OPERACIJA USPJEŠNO IZVRŠENA: Svi su se pitali kako će proteći – Bilo je i komplikacija…

Bilo je i komplikacija…

Uslediće dug oporavak, ali porodica i obožavetelji će mu pružiti maksimalnu podršku!

Bivši takmičar “Zadruge”, Dino Dizdarević objavio je fotografiju na društvenoj mreži Instagram iz bolnice i podelio sa svojim pratiocima da je imao operaciju.

U svojoj Instagram objavi, Dino je otkrio kako se oseća nakon zahvata.

– Operacija je uspešno odrađena. Posle osam sati i komplikacija sve je na kraju dobro. Čeka me dug oporavak. Hvala puno svima na porukama – napisao je bivši učesnik rijalitija.

Instagram,
Instagram,

Podsetimo, Dino Dizdarević se oženio krajem januara u Švajcarskoj, a potom i dobio dete.

Par je sinu dao ime Noa koje nosi jaku simboliku, označava spasitelja, osobu koja će utješiti druge, kao i smirenu i stabilnu osobu koja svima oko sebe donosi pozitivne promijene i preokrete.

Karijera mu okončana zbog velikog problema

Bivši učesnik rijalitija “Zadruga”, pete sezone, Dino Dizdarević pre godinu dana imao je operaciju ruke, nakon koje se oporavio i nastavio svoju fudbalsku karijeru.

Nedavno se, kao grom iz vedra neba, oglasio na svom Instagram profilu iz bolničke postelje i otkrio da ima problem sa nogom, da će morati na operaciju, te i da je povreda toliko loša da će verovatno morati da okači kopačke o klin.

– Mislim da je ovo kraj moje karijere u fudbalu… Ruka mi je pukla opet (nažalost moraću opet da se operišem). Ja verujem da je sve ovo iskušenje i da ću izdržati – napisao je Dino tada.

Instagram,
Instagram,

Nakon toga, u posetu u bolnicu su mu došli supruga i nedavno rođeni sin, što je on podelio na mrežama izjavivši im ljubav.

Instagram,
Instagram,

Povezano

Back to top button