VIP

ZANEMELI OD ŠOKA: Evo šta je Ivan Marinković saopštio bivšem ljubavnom paru… (VIDEO)

Evo šta je Ivan Marinković saopštio bivšem ljubavnom paru…

Ovakvu odluku niko nije očekivao!

Ivan Marinković je izabran za ovonedeljnog vođu i on je imao zadatak da imenuje potrčke koji će do petka boraviti u izolaciji. Na početku se poigrao sa zadrugarima, a onda je saopštio svoju odluku.

– Ivan će sada da se poigra sa vama i da podigne one za koje smatra da su mogući potrčci – rekao je Milan.

– Neka ustanu Gastoz i Anđela pošto se toliko vodi polemika o njima. Takođe, neka ustanu novopečeni par Luka i Sandra zbog kojih ću biti ljubomoran ako uđu u vezu. Sada neka ustanu dva muškarca i žena, moja bivša supruga Jelena Marinković, Uroš Rajačić i Nikola Škatarić Najo. S obzirom da ih je Jelena mnogo istrošila i u raskoraku je sa svojim sadašnjim dečkom i vidim nekakvu mogućnost za pomirenje sa Rajačićem jer je potonuo i možda mogu strasti da se obnove. Takođe sam video kako gleda Naja i možda bi želela da sa njim pokuša nešto – rekao je Ivan, pa dodao:

– Neka ustane i Uroš Stanić jer ne može da nađe srodnu tako da ću ga dići sa Sonijem, neka ustanu Miša i Nataša i takođe Korda i Mrvica jer je rekao da ima najlepšu gu*u u kući, zatim i Ana Nikolić romale romali, nakon toga i Gruja jer pričaju sa njom, zatim Ena i Peja jer pokušava da napravi Mateju ljubomornim sa njim – dodao je Ivan, pa počeo da ih spušta:

– Neka sednu Luka i Sandra, a podići ću Sašu i Branku, neka sednu Dača i Sofija, sledeći par neka sednu Ena i Peja, Gruja i Ana neka sednu, takođe Jelena i Najo, Saša i Branko, Mrvica i Korda, spustio bih Anđelu i Gastoza, ali su me jako iznervirali i neka sednu, moja konačna odluka da ove nedelje moji potrčci budu Mima i Gruja – rekao je Ivan.

Gruja i Mima su zanemeli od šoka i videlo se na njihovim licima da im nije drago zbog ove odluke.

Potom je Ivan imao zadatak da izabere i omiljenu osobu koja će naredne dane provesti sa njim u hotelu.

– Nisam odlučio još uvek koga bih izabrao za novu osobu. Aneli je omiljena ličnost – kazao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Povezano

Back to top button