VIP

USPOSTAVLJENO PRIMIRJE: Produkcija rijalitija Elita se povezala sa Lunom i Markom Miljkovićem…

Produkcija rijalitija Elita se povezala sa Lunom i Markom Miljkovićem…

Potvrđeno razmimoilaženje između “zaraćenih strana” konačno je dobilo pozitivan epilog!

Voditelj rijalitija Elita, Milan Milošević dugo vremena je bio na “blok listi” bračnog para Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Međutim, poznati par i poznato TV lice, po svemu sudeći, izgladili su odnose, pa se ponovo prate na društvenoj mreži Instagram.

Luna i Marko me ne prate

Gostujući svojevremeno u emisiji Amidži šou, kod kolege Ognjena Amidžića, voditelj Milan Milošević progovorio je o svom prijateljstvu sa Kristinom Kijom Kockar, Lunom Đogani i Markom Miljkovićem.

Tom prilikom Milošević je istakao da su ga Luna i Marko otpratili sa društvene mreže Instagram i otkrio da li će snimiti duet sa Kijom Kockar, nakon što je nedavno izbacio svoj prvenac sa Stojom Novaković “Neka pati”.

– Sa Kijom ću snimiti duet ukoliko se bude ukazala prilika ili potreba. Što da ne? Kija i ja smo u odličnim odnosima – rekao je Milan.

– Između Lune i Kije biram Kiju. Luna i Marko me ne prate na Instagramu. Luni se nije svidelo što sam rekao u “Zadruzi”, onih nekoliko dana kada sam bio, da je Kijina pobeda bila jača – rekao je Milan Milošević tada.

Neprijatnosti zbog Lune Đogani

Voditelj je svojevremeno, otvoreno, progovorio kroz kakav je pakao prošao zbog obožavatelja pobednice druge sezone rijalitija Zadruga Lune Đogani:

– Bilo je situacija da me pozovu na telefon i da mi kažu da mi je majka u bolnici u sobi. Ja obučem trenerku i odem u 4 noću u bolnicu, krišom uđem u sobu i vidim majku kako spava, samo sam je video, zapalio cigaretu. Zovu me da mi kažu: ”Ko zna da li ti je majka živa”. To su bili Lunini fanovi. Čak je i ona apelovala da to ne rade. To su strašne stvari – rekao je Milan i dodao:

– Jednom su mi javili da mi je majka umrla, prijavio sam sve policiji za visokotehnološki kriminal. Našli smo ženu koja je to radila – poručio je Milošević i dodao:

– Imao sam situacije da su mi grebali automobil šrafcigerom, ključevima… Ljudi se previše užive u rijaliti… – otkrio je voditelj jednom prilikom.

Milošević podržao Lunu

Milošević je otkrio početkom ove godine da ga je Luna Đogani pozvala da gostuje u njenoj emisiji:

– Pozvan sam bio u prvu emisiju kod Lune i kod Marka, ali tada sam stigao sa mora i nisam mogao da se uklopim. Takođe sam se u tom periodu vraćao na “Pink” i nisam smeo nigde da se pojavljujem, što ne znači da sada neću. Ona je odlična majka, ali nisam ispratio kako se snašla. Što Jovana Joksimović kaže: “Svako može da počne sa ovim poslom, ali treba u njemu opstati” – rekao je Milan.

Milan inače polaže puno nade u Lunu i ističeda je pored njega i još par ljudi, Đoganijeva jedna od retkih koja je uspela na pametan način da iskoristi aktuelnost i popularnost.

Povezano

Back to top button