VIP

POSTAO JE TATA: Miljana Kulić saznala da se njena najveća ljubav ostvarila u ulozi roditelja…

Miljana Kulić saznala da se njena najveća ljubav ostvarila u ulozi roditelja…

Nišlijka nije očekivala da će joj biti uneta ovakva informacija iz spoljnog sveta!

Voditelj rijalitija “Elita 8”, Darko Tanasijević je više puta posetio Šiša bar kako bi obavio intervjue sa učesnicima ovog popularnog formata. On je razgovarao sa nekoliko aktuelnih takmičara, među kojima je bila i Miljana Kulić.

Njihov susret privukao je pažnju gledalaca jer u ovoj sezoni Kulićeva važi za revnosnog komentatora dešavanja i učesnika.

U jednom trenutku, Tanasijević je Miljani otkrio da je pevač Darko Lazić po treći put postao otac. Poznato je da je pored nekadašnjeg zadrugara Mišela Gvozdenovića i Dušana Svilara, Miljana jako dugo volela i ovog pobednika “Zvezda Granda”, iako joj ljubav nikada nije bila uzvraćena.

– Moram da ti kažem da je Darko Lazić postao otac po treći put – otkrio joj je voditelj.

– Je l’ me zezaš?! Top, želim mu sve najlepše, njemu i Katarini, valjda će biti treća sreća i poslednja žena – rekla je Miljana.

Devojčici dali ime Srna

Pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina postali su roditelji devojčice.

Kaća se porodila i na svet donela devojčicu, a porođaj je protekao u najboljem redu i mama i beba su dobro. Oni su dali devojčici ime Srna.

Inače, ime Srna simbolizuje eleganciju, nežnost i plahovitost. Srna predstavlja osobu koja je stidljiva, sklona povlačenju i veoma ranjiva. Sa druge strane, zbog nedostatka agresivnosti, srna se shvata kao simbol naših instinktivnih moći.

Podsetimo, Kaća Lazić je tokom trudnoće bila veoma aktivna, gotovo celo vreme prateći pevača na njegove nastupe. Pre samo par dana bila je sa njim u jednom klubu gde je pevao.

– Poneli smo stvari za bolnicu, da odmah možemo da odemo, i na bini da se porodi, šta sad. Bio bi red da mi se jedno dete rodi u kafani. Ceo život sam u kafani, stvarno ne bih imao ništa protiv – izjavio je pevač.

Darko sa prvom suprugom Anom Sević ima ćerku Lorenu, a sa nekadašnjom verenicom Marinom Gagić dobio je sina Alekseja, dok je Katarini ovo prvo dete.

Darko Lazić,
Darko Lazić,

Povezano

Back to top button