VIP

ŠTA ĆE SOFIJA DA KAŽE NA OVO: Janjuš se oglasio i progovorio o svojoj prošlosti…

Janjuš se oglasio i progovorio o svojoj prošlosti…

Janjuš tvrdi da kada sagleda svoj život, činio je mnoge greške, ali prevara trudnice koju su počinili Terza i Sofija nije viđena u istoriji rijalitija nikad.

Marko Janjušević Janjuš, poznat kao jedna od najpopularniijh rijaliti zvezda, ne krije da je kroz godine u svetu rijalitija napravio brojne greške. Iako možda nije bio primer posvećenog supruga ili partnera, Janjuš je retko kad pokušavao da opravda svoje postupke.

Svestan svojih pogrešnih poteza, uvek je pokazivao izvestan stid i priznao odgovornost, bez pokušaja da se pohvali svojim kontroverznim momentima. U osmoj sezoni Elite Janjuš ne učestvuje, ali to ga nije sprečilo da javno iznese svoj stav o novom skandalu koji je uzdrmao publiku, prevari Borislava Terzića Terze nad trudnom Milicom Veličković sa Sofijom Janićijević.

Gostujući u emisiji Premijera, Janjuš je bez zadrške osudio Terzin postupak, nazvavši varanje trudnice događajem bez presedana u rijalitijima. Ovako indirektno poručio da su Terza i Sofija ovim potezom dotakli moralno dno, ostavljajući utisak da je i sam zatečen ponašanjem koje nije očekivao ni u okviru sveta rijalitija.

– Iskreno umoran sam, posao ide ka dobrom, samo lagano idemo – rekao je Janjuš pa je prokomentarisao odnos Terza i Sofije:

– Ja sam uvek bio iskren i kada sam ja pravio s**nja, ja jesam grešio, ali ovo se u rijalitiju nikada nije desilo. Nije da ja nisam očekivao da nešto tako može da se desi, ovo je prvi put da čovek prevari trudnu devojku – rekao je on.

Milica bez milosti

Milca je takođe na televijiziji Pink okrivuila Sofiju za sve!

Kako komentarišeš Sofiju?

– Meni ona nije prvenstveni krivac, ali kao ličnost je blam godine. Vernica, koja je animir dama, prosipa mi pamet tamo i moral. Nema ona šta da ne bude hladna prema meni, ali ja to ne bih mogla da uradim. Kako ona ne razmišlja da bih ja mogla nekad da dođem? Ona dosta manipuliše njim, gledala je naš odnos. Ne verujem da će dugo da traju, vidim da tu devojku on ne interesuje – kazala je Milica.

Misliš li da je Terza stvarno odlepio za njom?

– Mislim da je odlepio, ne folira se. Iste rečenice je izgovarao meni, tako je bilo i sa Tamarom Tiktok. On konstantno priča da ja njega treba da razumem nešto. Nervira me što me ljudi pitaju kao što si ga pustila tamo. Nisam mogla da verujem da je čovek toliko bolestan, da prevari trudnu ženu u rijalitiju – rekla je ona.

Povezano

Back to top button