VIP

ZBOG NJENIH REČI GORI INTERNET: “Iskoristio je – Zbog njega je prodala kola…”

“Zbog njega je prodala kola…”

Baka žestoko oplela po zadrugaru, iznela do sada nepoznate detalje njihovog odnosa.

Odnos Nikole Grujića Gruje i Milane Mime Šarac u “Eliti 8” je doživeo kraj, a zadrugar koristi svaku priliku da ponizi svoju bivšu devojku koja je vrlo brzo po ulasku u Belu kuću započela novu ljubavnu aferu.

Gruja je optužio Mimu da je pored njega glumila moral, a da je tek u rijalitiju pokazala svoje pravo lice.

Zorica, Mimina baka koju često pominje u “Eliti”, teško podnosi sve uvrede i prozivke koje Gruja upućuje njenoj mezimici, pa se oglasila za “Pink.rs”.

– Nisam očekivala da je Gruja takvo đubre. Đubre, jedno veliko đubre – iskrena je bila Mimina baka.

– Bio je jako fin i kulturan, a sada je pokazao da je đubre jedno veliko. Kako ga nije sramota?! Iskoristio ju je, sve joj je uzeo – priznala je baka Zorica i dodala:

– Ona je imala kola, prodala je to, sve su te pare potrošili. Čula sam svašta, da je koristio Mimu i pravio budalu od nje, a ona se jako zaljubila u njega – zaključila je ona.

Podsetimo, Gruja je nedavno situaciju sa Milanom uporedio sa onom koju je imao sa bivšom ženom što su mu mnogi fanovi zamerili.

– Već sam to doživeo sa bivšom ženom. Kad su prošle emocije ja sam sa njom najbolji prijatelj, ja prema njoj nemam emocije, ja idem kod njih, igram se sa decom, ona kuva… Mateja mi rekao je*em ti druže kakvu ti intuiciju imaš, samo što ja nisam znao sa kim… Kad bude došlo vreme ja ću se njemu zahvaliti – rekao je Gruja tom prilikom.

Povezano

Back to top button