VIP

PRVO OGLAŠAVANJE MAJKE MILICE VELIČKOVIĆ: “Besna sam – Zaljubio se već u karantinu u drugu…”

“Zaljubio se već u karantinu u drugu…”

Porodica Veličković ne želi da vidi Terzu, zauvek je završio sa njima!

Bora Terzić Terza šokirao je javnost već na početku ulaska u “Elitu 8” kada je vrlo brzo zaboravio na svoju trudnu verenicu i počeo da se udvara Sofiji Janićijević. Njihov odnos u rijalitiju je eskalirao i oni se danima ne odvajaju. Terza se više ne krije, već javno Sofiji udeljuje komplimente i ponaša se kao da Milica Veličković nikada nije ni postojala u njegovom životu.

Za “Pink.rs” prvi put se oglasila majka Milice Veličković, Danica. Ona je, kao i njena ćerka, van sebe zbog svega što se dogodilo.

– Naravno da nisam očekivala sve ovo što je uradio. Očekivala sam sličnu situaciju možda tamo negde kasnije, zapravo ne ovo, već da će ga možda povezivati u rijaltiiju sa drugim devojkama, ali da će da se zaljubi ovako odmah u drugu, već u karantinu, kao i sa Milicom, to, naravno, nisam očekivala – u šoku je Miličina majka Danica.

– Ne znam ni sama šta osećam. Ljuta sam, besna sam i nisam besna, gledam da ne budem besna zbog Milice – priča ona za Pink.rs.

Danica je ljuta što Terza svakog dana menja svoje stavove i mišljenja:

– Menja svoje stavove i izjave iz dana u dan, svakog dana iznosi neko drugo mišljenje. Mnogo je rekao užasnih i ružnih stvari, ali možda me je najviše iznerviralo kada je sada, kod Ivane Šopić na klipovima, rekao:”Znaš, Ivana, ona je uvek izvlačila to najgore iz mene”. To, na primer. A on vređa i sve ostalo što radi… – priča Danica.

Za kraj, ona je istakla kako bivšeg zeta ne želi više da vidi:

– Ništa ga ne bih pitala, verujte mi da ne želim ni da ga vidim – rekla nam je Danica, a zatim dodala da će podržati ćerku u svemu što bude odlučila u vezi sa detetom.

Povezano

Back to top button