VIP

SAD SE SLADI NJENIM PORAZOM: “Ispala sam glupa” – Stiglo je gorko kajanje zbog veze sa Urošem… (VIDEO)

Stiglo je gorko kajanje zbog veze sa Urošem…

Zadrugari su komentarisali najaktuelnije teme u Beloj kući!

Zadrugari su odgovarali na pitanja gledalaca. Uroš Rajačić i Milana Mima Šarac su se upustili u vezu čim je ona ostavila Nikolu Grujića Gruju. Međutim, njihova ljubav nije dugo trajala.

Uroš je iznervirao Mimu svojim zadatkom sa Aneli Ahmić. Aneli i Uroš su se dogovorili da ubeđuju zadrugare 24 časa da se muvaju i zbog ovoga su osuđeni od strane rijaliti učesnika jer je Rajačić prijatelj Mateje Matijevića sa kojim je Ahmićeva bila u vezi.

– Pitanje za Mimas. Koliko se kaješ što si poverovala pančevačkoj lažovčini? – pročitao je Milan.

– Ne kajem se, bilo mi je lepo, ali ispala sam glupa, jer nisam verovala drugim ljudima. Izigrao me je, bilo mi je krivo kad sam ga videla sa Aneli – rekla je Mimas.

– Rekla je da me je prebolela, drago mi je zbog toga – rekao je Rajačić.

– Mogla je to da očekuje, meni više upada u oči to što je to uradio Mateji. Oni kodeksi, čojstvo i junaštvo. Svakim svojim potezom sve više ideš u g*vna – rekao je Munjez.

– Kajanje tek sledi, sve što je rekla da neće raditi, to nastupa za par dana – rekao je Gruja.

Uroš je progovorio o odnosu sa Aneli.

– Je l’ zbog Janjuša želiš da p*vališ Aneli? – pročitao je Milan.

– Ne želim da je p*valim, rekao sam to u pijanom stanju. Loše se osećam, šta god da kažem totalno je suvišno. Sam sebe šokiram iz dana u dan, pakao pravim sebi i krivim sebe – rekao je Rajačić.

– Rekao je da bi išao do kraja u tom stanju sinoć. Ne mislim da je to zbog Janjuša. Krivo mi je što smo doveli do ovoga, ne želim da ga pravdam ovde, Može da ispadne da sam izljubomorisao, ali šta mi radiš čoveče? Sad da se smuvaju, podržao bih ih, boli me uvo – rekao je Mateja.

– Janjuš je tako ismevao Pirata, tako da mogu tek sad da zamislim šta radi. Pirat je vređao Aneli, da bi zaštitio Janjuša. Aneli je glupa, ne razmišlja o posledicama, ali nije on slučajno izabrao taj zadatak. Hteo je da ponizi Janjuša, on ne preza od prijatelja – rekao je Bebica.

– Meni je ovo blam, Aneli se srozala. Žena od 35 godina se stavlja u koš sa devojakma od 19 godina. Pokazala je svoje pravo lice. Odmah sam rekao da je to zadatak, kako bih je zaštitio, ali njoj je to išlo u prilog – rekao je Stanić.

– Ne mislim da je hteo da spava sa mnom zbog Janjuša – rekla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Povezano

Back to top button