VIP

OGLASILI SE SOFIJINI NAJBLIŽI: Ne može da podrži taj odnos – Ne veruje šta Janićijevićeva radi na imanju…

Ne veruje šta Janićijevićeva radi na imanju…

Ne može da podrži ovaj odnos!

Odnos Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze je glavna tema u Beloj kući. Oni su rešili da javno priznaju što osećaju jedno prema drugome i da uplove u vezu.

Terza je nakon ozvaničenja veze javno ostavio trudnu Milicu Veličković, iako je mislio da joj je jasno da su raskinuli onog momenta kada je priznao emocije Sofiji.

Povodom ove sitacije oglasili su se Sofijine najbliže osobe. Njena sestra nije želela preterano da komentariše to što je Sofija u vezi sa muškarcem koji je zbog nje ostavio trudnu verenicu.

– Nemam vremena sad za izjave i oglašavanje. Oglasicu se kada budem imala više vremena pošto sam sprečena zbog posla i kada budem pogledala još više detaljnije. Neću nikog da osuđujem… Izvinite molim vas – rekla je Sofijina sestra za “Pink.rs”.

Zadrugari su osudili Sofijine i Terzine postupke. Međutim, oni ne mare za to i uživaju u izolaciji daleko od pogleda rijaliti učesnika. Oni su nakon emisije razmenjivali nežnosti, a onda su zagrljeni zaspali.

Sofijina drugarica ne može da podrži to što ona radi u rijalitiju.

– Iskreno nisam verovala da je to istina, ali šta da se radi. Ja ne mogu da podržim taj odnos, i ne bih volela da uđu u vezu jer ako je to uradio trudnoj Milici uradiće i Sofiji – rekla je Sofijina drugarica, pa je dodala:

– Meni nije jasno da ona uopšte ulazi u priču sa njim, takav muškarac nikada nije bio njen tip, dečko ne brine o majci njegovog deteta, jadno, razočarana sam – rekla je Sofijina drugarica za “Pink.rs”.

Povezano

Back to top button