VIP

POTVRDILA DA DOLAZI U ŠIMANOVCE: Evo kada ćemo trudnu Milicu Veličković da gledamo uživo pred kamerama…

Evo kada ćemo trudnu Milicu Veličković da gledamo uživo pred kamerama…

Obratila se javno svom nerođenom detetu, napisala poruku na Instagramu i sve otkrila.

Borisav Terzić Terza, učesnik rijalitija “Elita 8”, našao se u centru skandala nakon što je prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković sa Sofijom Janićijević. Ova javna preljuba šokirala je mnoge, a Milica se često oglašava u medijima izražavajući svoje razočaranje i bol zbog Terzinog neverstva, posebno dok je trudna.

Istakla je koliko joj je teško da se nosi sa situacijom, ali je i dalje odlučna da se bori za sebe i svoje dete. Milica je nedavno najavila da će gostovati u emisiji “Magazin In” na televiziji Pink, gde će otvoreno govoriti o svojim osećanjima i prevari koja je pogodila njen život.

Takođe je, u emotivnom obraćanju, obećala svojoj bebi da će jednog dana i ona postati deo “ružičaste” televizije, aludirajući na činjenicu da je njihova veza započeta u rijalitiju.

– Bebo moja, koliko god da nam je sada teško, znam da će nam sve ovo jednog dana biti juče i da ćemo zajedno biti najbolji tandem, baš kao što sam ja sa svojom mamom. Ti ćeš biti jedno od vodećih lica, to ti obećavam, jedne divne televizije gde si i nastala. Ličilo je na bajku, ispalo je da nije, ali stvorićemo novu. Gledamo se na Pinku, subota 17h – poručila je emotivno Milica, pokušavajući da pruži podršku i ohrabrenje svom nerođenom detetu.

Nije slutila ništa

Milica je pre manje od mesec dana pred Terzin ulazak u Elitu razgovarala sa domaćim novinarima. Ona u tom trenutku nije ni slutila da će je Terza tako brzo ostaviti.

– Mnogo mi je krivo što ide. Nisam mislila da će mi biti ovako teško. Sinoć sam bila u emisiji i bila sam spremna na sve ovo, ali jutros sam ustala i postalo mi je katastrofa. Biću sama, tako smo odlučili. Nisam bila svesna da će mi biti ovoliko teško. Rekla sam mu da u “Eliti” bude miran, da se ne stresira i ne nervira zbog nebitnih osoba. Takođe, rekla sam mu da se ne intimizira sa ženama i da nema drugarice, da se ne zbližava sa njima – ispričala je tada Milica.

Ona je tada otkrila kako je zamislila da će reagovati na provokacije:

– Bila sam tamo, otprilike znam šta se dešava. Ipak, ne mogu tamo da mu “nabace” nekoga za koga nema istine. Meni su pokušavali i znala sam da to nema veze sa životom. Tako da, eto, pratiću i gledaću. Mora da prihvati igrice ako ide u izolaciju, i sve to. Ne bih mu sprečavala igru – rekla je ona.

Milica je otkrila da su ona i Terza sklopili dogovor da on izađe kada se ona porodi:

– Da, to će biti. Ne znamo koliko će moći da izađe, da li samo da vidi mene i bebu, ili će moći da ostane nekoliko dana – rekla je ona.

Povezano

Back to top button