VIP

PRIPREMA ONO NAJGORE DEJANU I NJEGOVIM BLIŽNJIMA: Isplivale jezive poruke Daliline majke – Evo šta mu je spremila… (VIDEO)

Jezivo…

Lepi Mića otkio je da mu je majka Dalile Dragojević Emina Mujić pretila, te je pokazao i poruke koje je dobijao od nje.

– Ja sam u pravu za sve stvari, ja sam bio napadnut kako štitim lik i delo Dalile Dragojević, do momenta dok se nisam uključio u emsiju. Sada sam napadnut od majke Dalile Dragojević koja je klela Đedovića, Sandru mene i Dejana. Ja nisam ni na čijoj strani – rekao je Mića pa je Darko pročitao poruke Daliline majke.

– Neka crkne svako ko je učestvovao u razvodu. Neka crknu svi koji su radili protiv Dalile, i veličali onog Dejana, i ti i ona smrdljiva trojka da bog da svi plakali kao ona sada. Je*em ja mater svima, i tebi i Đedoviću i Rešićki – pročitao je voditelj.

– Meni je pretila i Dalilina kuma, a niko nema pravo da meni nameće svoje mišljenje. Ona je mene vređala i napadala a ja ni ne znam ko je to – rekao je Mića.

– Da li se plašiš tih kletvi? – upitao je Darko.

– Ma ja sam čist, mene to ne zanima. Dalila se nikome nije mešala u brak, ona se us*ala sebi u život i zato se razvela. Ona je prevarila Dejana, on se onda pomiro sa njom i imali su se*s, a onda se desilo opet sa Careme, ja ne znam šta ko priča o meni – rekao je Mića pa dodao:

– Nisam kao neko da uzimam od fanova, ja fanovima pomažem, ja osnivam fond za ljude koji nemaju dovoljno, pa nek dragi zadrugari svi uplate po 50 evra da pomognu – kaže Mića.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button