VIP

“GRINGO JE SIN MOJIH PRIJATELJA”: Šokirao prljavštinama o Dalili i njenom novom dečku…

On uvek sve zna…

Prethodne noći, Ana Jovanović, Sanja Grujić i Lepi Mića, bili su gosti Darka Tanasijevića u emisiji ”Narod pita”. Pevač je nekoliko minuta pre samog početka emisije govorio o gorućim temama koje se proteklih dana provlače kroz medije.

Nedavno se saznalo da se Viktorija Mitrović nakon svega što se izdešavalo sa Markom Osmakčićem, ipak pomirila sa njim i otkrila da je Marijana imala intimne odnose sa njim. Pevač je dao svoj sud o ovoj temi koja je šokirala javnost.

– Šta ima Marijana da traži sa Osmakčićem, posle one situacije koja je bila u Zadruzi. Da ona njega krije od javnosti, od Viktorije… Marijana je n a s ve sprem na zarad malo kadra i popularnosti, šokiran sam – rekao je Mića.

Lepi Mića takođe je prokomentario sve manje misterioznoh dečka Dalile Dragojević i otkrio do sada nepoznate detalje.

– ‘Gringo’ je sin od mog dobrog prijatelja, ima oko 25 godina, imućan je, ali ne bih otkrivao ništa. Detalje ne znam, ali kakva će veza da bude… – naveo je Mića.

Pevač je progovorio o odnosima nakon izlaska iz Bele kuće i priznao sa čime se suočava.

– Ja sam sa svima u korektnim odnosima, kada greše ja kažem, kada budu super, ja pohvalim, nisam birao stranu. U telefonu imam razne kletve i uvrede jer sam navodno na Dalilinoj strani, čak me je i kuma napala da radim protiv nje… Ja stvarno više ne znam – nasmejao se pevač.

Na samom kraju progovorio je o ljubavnoj vezi Aleksandre i Dejana, koji već neko vreme uživaju na svom prvom zajedničkom letovanju.

– Nek su oni meni živi i zdravi. Ne mogu da sudim o vezi koja je nekih 40 dana traje napolju, polako. Treba da prođe neko vreme, dve tri godine, da bi mogli da budemo sigurni da je neka veza dobra. Pustimo vreme da pokaže svoje – rekao je Mića.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button