VIP

NIJE LEKAR – A ĆERKI JE SPASILA ŽIVOT: Evo šta je po struci Marija Kulić – Ostaćete bez teksta…

Otkrila šta ih je zadesilo u bolnici…

Marija Kulić gostovala je jutros u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić na Pinku. Tom prilikom govorila je o zdravstvenom stanju svoje ćerke, Miljane Kulić, koja se trenutno nalazi u Kliničkom centru.

Marija je otkrila kroz šta je Miljana prošla po dolasku u bolnicu u Nišu. Niko od lekara joj nije verovao da je zaista loše, već su njene bolove pravdali time što se nedavno podvrgla operaciji smanjena želuca.

Marija je bila uporna da doktori detaljno pregledaju njeno dete, a onda je ustanovljeno da joj pukla slezina.

– Njoj niko nije verovao da joj je loše. Ako su je gledali, svi znaju odakle je došla, imaju predrasude o rijaliti igračima. Mislili su da preuveličava i da od komarca pravi magarca. Onda su pričali da je imala intervenciju i da je normalno da je boli. Ona je imala simptome pucanja slezine tada kada smo se pojavili u bolnici, jer je imala bol u levom ramenu i bol ispod levog grudnog koša koji se širio ka nazad. Ja treba da idem hirurgu i da kažem: “Molim vas, ja sam dovela moje dete i trenutno ima problem sa slezinom”. Da li ja to treba da pričam hirurgu kao majka? Ja nisam završila medicinsku školu nego pravno-birotehničku. Oni to shvataju kao da je to intervencija i da ona treba da ima bolove, pričaju to je pumpan vazduh, poremećeni su nervi. Nju se prelivali hladni znojevi, u nekim momentima je okretala oči i gubila pogled. Ne možeš da mi kažeš da je normalno da ima takve bolove – pričala je besno Marija.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button