VIP

NE SLAŽE SE SA ALEKSANDROM: Dejan krenuo da skoči sa balkona – Snimak sve potvrdio… (VIDEO)

Prvo zajedničko putovanje se pretvorilo u ovo…

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić konačno su se uputili u Egipat na njihovo prvo zajedničko putovanje. Njih dvoje su više nego zaslužili da uživaju na moru i da odmore od slave koja im je vidno porasla nakon učešća u petoj sezoni Zadruge.

Iako su na godišnjem odmoru, oni nisu odustali od snimanja za svoj Jutjub kanal te su odlučili da urade video šta rade u Egiptu. Jedan detalj je posebno privukao pažnju.

– Ovde je prelepo! Deki se potpuno uklapa sa Egipćanima još kad dodatno pocrni neće biti nikakve razlike – otkrila je Aleks o svojim prvim utiscima u Egiptu.

Oni su za gledaoce snimili kako izgleda luks hotel u kome su odseli i pokazali pogled sa njihovog balkona.

A onda je usledio šok!

Nikako nisu mogli da se dogovore na šta ih orijentalna arhitektura hotela podseća. Dok je Aleks tvrdila da je atmosfera podseća na “Aladina i čarobnu lampu”, bajku persijsko-arapske zbornika “1001 noć”, po čijim motivima je snimljen i istoimeni crtani film, Deki je tvrdio da sve izgleda kao iz video-igre “Princ od Persije” po kojoj je takođe urađen igrani film.

Pošto njih dvoje nikako nije moglo da se složi, Deki je hteo da joj demonstrira.

Naime, ta video igrica je poznata po junaku koji stalno izvodi egzibicije i skače sa ivice zgrade na drugu ivicu, te je i Dejan zapretio da će joj pokazati.

On se zaleteo i podigao nogu, a Aleks je u tom trenutku bila šokirana te je ućutala. Deki je vrlo brzo spustio nogu i pokazao da se samo šali i da neće zaista da skače sa zgrade.

Dejan i Aleks su obećali još video-klipova sa njihovog putovanje.

A ovaj prvi možete da pogledate u nastavku:

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button