VIP

“GLEDALI SU ME KAO LUDAČU IZ ZADRUGE – MENI DETE UMI*E ONI PRAVE SELFI”: Marija Kulić bljuje vatru na lekare…

Van sebe od besa…

Marija Kulić gostovala je u Jutarnjem programu u kojem je van sebe govorila o drami kroz koju je prošla nakon što je Miljana Kulić imala komplikacije nakon operacije želuca kada joj je pukla slezina.

Ona je otkrila da je bila van sebe kada je lekari nisu shvatali ozbiljno da Miljani nije dobro, te je navela da su je gledali kao “ludaču iz Zadruge” i da joj nisu dozvoljavali sa 20 metara kroz staklo da vidi svoju ćerku, ali su zato od omamljene Miljane u krevetu traili da “prave selfi”.

– Kakav je to način razgovora sa majkom? Kaže on: “Treba da idem da molim ove dole da pročitaju skener”. Rekla sam mu ako hoće, ićiću ja, kao majka da molim. On kaže: “Nema potrebe, ja ću”. Silazim dole, kad čujem, smrad jedan smrdljivi, kaže: “Hoće ova iz Zadruge da se čita skener?”. Kad sam ja upala unutra: “Ko treba da se moli? Ko bre iz Zadruge?”. Pukla sam! Nemam vremena, žurim u manastir. Okrenula sam se Bogu i veri. Ona je sada dobro, juče je imala temperaturu preko 39. Objasnili su mi da je to sada zbog gljivične infekcije, zbog velike upotrebe antiobiotika. Ja dete ne izvodim iz bolnice sa temperaturom. Vodim dete kući da bude bez temperature. Neće ona biti zdrava još mesec dana. Ona leži u infuzijama, a sestre prave selfi sa njom, a meni ne daju da je vidim kako izgleda na 20 metara. Svega mi je preko glave, ne znam kako izdržavam i moja bolest – istakla je Marija.

– Nisu mi dozvolili da je vidim sa 20 metara kroz staklo, majci da vidi svoje dete, obezbeđenje me je jurilo, a one sestre su pravile selfi sa njom koja se bori za život, mamicu im j*bem! ‘Hajde, Miljana da se slikamo’, ma mrš p*čka vam materina! Poludela sam, ali baš me briga šta će ko reći, ja sam majka koja se bori za svoje dete – vikala je Marija.

Izvor: net

Povezani članci

Back to top button